Herkese selamlar.uzun araştırmalarım sonucu saç ekimi için Hakan hocada karar kıldım.kararımda donör alanına gösterdiği titizlik ve kalem yöntemi etkili oldu.süreçten bahsedeyim biraz.şehir dışından geldiğim için havaalanından beni aldılar.o geceyi hastanede geçirdikten sonra sabah 10 gibi ekim yapılacak kata geçtik.ekipteki asistan ve hemşire arkadaşlarla tanıştık.hepsi çok güleryüzlü ve yardımsever arkadaşlardı.sağolsunlar havalanından alıştan tekrar bırakılana kadar geçen süreçten ve hala devam eden süreçten çok memnun kaldım.sonra hakan hoca geldi yüzyüze görüştük ve saç ekimine geçtik.alım işlemi manuel olarak başladı ancak kanamam çok olduğundan dolayı mikromotora geçildi.sorun etmedim çünkü hakan hoca görüşmede önemli olan motoru doğru kullanmak demişti.yavaş devirde acele etmeden kullanılınca sonuç manuele yakın oluyor dedi.zaten alımişlemi yaklaşık 2saat sürdü.(manuelde yarım saat farkedecekti)ekimi tamamen hakan hoca yaptı.ekimde yaklaşık 5saat sürdü.greftlerimin çok iyi olduğu söylendi.2li, 3lü,4lü, hatta 5li greftlerim bile varmış.🙂ertesi gün ilk yıkama yapıldı ve o gün eve döndüm.