Gönderen Konu: 4750 greft yaş 44 dr Meldan Çelik ekibi istanbul Ekim tarihi 26.10.2024  (Okunma sayısı 3085 defa)

s.gunaydin

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba, şok dökülmenize rağmen dahi sık ekiminiz belli oluyor. En az 6 ay bekleyin ve sonucu yavaş yavaş görün. Sonucu güzel bekliyorum. Takviyeleri atlamayın.

Takviye biotin ve epecia kullanıyorum. İlave tavsiye edebileceğiniz takviye varmısır. Ayrıca Dökülmelere rağmen sık görünüyor demişsiniz. Benim saçlar seyrekti Ekim öncesi fotolara baktınız mı. Bakıp yorumunuz bu ise umutlandım

s.gunaydin

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kıdemli üyelerinde yorumlarını ve tavsiyelerini bekliyorum.

a man

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Takviye biotin ve epecia kullanıyorum. İlave tavsiye edebileceğiniz takviye varmısır. Ayrıca Dökülmelere rağmen sık görünüyor demişsiniz. Benim saçlar seyrekti Ekim öncesi fotolara baktınız mı. Bakıp yorumunuz bu ise umutlandım
Ben de ektireli 15 gün oldu. Doktorum Xpecia tablet + hair forte önerdi. 20. gün Xpecia’ya başlıyorum, 30. gün ise hair forte spreye. Ayrıca Hintell Solgar VM 2000 kullanarak mevcut saçları koruyabileceğimi söyledi, bakalım o vitamini de araştırıyorum.

Ekim öncesi fotoğraflarınıza da baktım, seyrek ama çok seyrek zaten ilk haliniz. Donör bölgenizdeki greftleriniz kalın, ekimde de güzel kullanılmış. Umarım sonuç da güzel olacak.
« Son Düzenleme: 27 Kasım 2024, 12:57:42 Gönderen: a man »
Saç ekim sürecimi inceleyebilirsiniz: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36851.0

s.gunaydin

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ben de ektireli 15 gün oldu. Doktorum Xpecia tablet + hair forte önerdi. 20. gün Xpecia’ya başlıyorum, 30. gün ise hair forte spreye. Ayrıca Hintell Solgar VM 2000 kullanarak mevcut saçları koruyabileceğimi söyledi, bakalım o vitamini de araştırıyorum.

Ekim öncesi fotoğraflarınıza da baktım, seyrek ama şok seyrek zaten ilk haliniz. Donör bölgenizdeki greftleriniz kalın, ekimde de güzel kullanılmış. Umarım sonuç da güzel olacak.

Evet ben tekrar baktım çok seyrekmiş :). Tşk ederim yorumunuza.

molinua

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
ön çizgiyi çok oval yapmışlar.

güzel sonuç alırsınız inş.

s.gunaydin

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ön çizgi yeniden belirlenmedi üstad. Zaten çizgi belli olacak kadar saç vardı. Ekimden 1 hafta  öncesi selfi :)

a man

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet ben tekrar baktım çok seyrekmiş :). Tşk ederim yorumunuza.
:) |-nazarboncugu-|
Saç ekim sürecimi inceleyebilirsiniz: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36851.0

s.gunaydin

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
44. Gün şok dökülme devam ediyor

s.gunaydin

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Devam 44. Gün

s.gunaydin

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bu kuru hali

s.gunaydin

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Yorum :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
selamlar süreç normal devam ediyor şok dökülme ama kendi saçlarınız daa dökülmeye devam ediyor görünüyor güçlendirin araştırıp saçlarınızı saç ekiminide desteklemiş olursunuz çıkacak olan saçları bunun dışında saç ekimi sürecin sağlıklı
Global Moderator

s.gunaydin

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
selamlar süreç normal devam ediyor şok dökülme ama kendi saçlarınız daa dökülmeye devam ediyor görünüyor güçlendirin araştırıp saçlarınızı saç ekiminide desteklemiş olursunuz çıkacak olan saçları bunun dışında saç ekimi sürecin sağlıklı

Üstad nasıl güçlendirebilirim. Bir tavsiyeniz var mı. Xpecia günde 2 defa  ve biotin günde 1 defa kullanıyorum. 1 tane mezoterapi yaptırdım. Bu hafta da prp yaptıracağım. Tşk ederim.

a man

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kendi saçlarınız hemen de uzamış, Maşallah :)
Benim kendi saçlarım henüz pek uzamadı. Bu arada ben varolan saçlarımı nasıl korurum kısmı için doktora gidip vitamin ve mineral testleri yaptım. D vitaminim ve Folikasit’im düşük çıktı. Folikasit Xpecia tablette yer aldığı için doktora yazdırmadım. D vitaminini yazdı. Haftalıık 2 adet tok karnına hapı içiyorum.

Facebook Twitter Instagram