Saç Ekimi Sonuçları
Kabuk dökümünden sonra bir kısmı gidiyor şok dökülme başlangıcı olduğu için. Bence genel görüntü güzel. Ben beğendim. Bir de 40 yaş üstündeki ekimlerin sonuçları neden bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla genelde başarılı ve gür çıkıyor. Saç derisi yumuşaklığıyla alakalı olabilir belki. Sabredip görelim siz de güzel bir sonuç alacaksınız bence
Merhaba,Grefttleri iyi yerleştirmişler gibi görünüyor.21. gün sonrası dökülmeler şok dökülme olabilir. Sabretmeye devam. Bir sorum olacak. Takviyelere kendiniz mi karar verdiniz yoksa doktorunuz mu önerdi?Bu arada ben de yeni ektirdim, yorumlarınızı bekliyorum. https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36851.0
İyi yerleştirilmdiğini değil, iyi yerleştirildiğini yazdım. Sanırım sehven farklı okudunuz Takviyeyi ben kabuk yıkamasından sonra soracağım bakalım. Bende bazı vitaminler eksik. Vitamin şart olacak gibi.
Arkadaşlar 21. Gündeyim. Takviye olarak xpecia biotin 5000 mg ve alopexy sprey kullanıyorum. Alopexy spreyi 2 günden beri kullanıyorum lakin her kullandığımda kafama masaj yaparken çok dökülme oluyor NORMAL Mİ. TEDİRGİN OLDUM. Son foto paylaşımınıda yapıyorum.
31. Gün fotosu. Dökülme devam ediyorYorumlarınızı bekliyorum.