Gönderen Konu: 4750 greft yaş 44 dr Meldan Çelik ekibi istanbul Ekim tarihi 26.10.2024  (Okunma sayısı 7017 defa)

s.gunaydin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Zor günler bitti şimdi çıkışlarını gördükçe zaman çok daha hızlı ve güzel geçecek

İnşaallah. Moral verdiğiniz için tekrar tşk ederim.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ektirmek işin en kolay kısmı, beklemek ise en zor kısmı. Şok sonrası kafan daha yeni toparlamış. Çıkışlar için erken. Süreçte bir sıkıntı görünmüyor.

s.gunaydin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ektirmek işin en kolay kısmı, beklemek ise en zor kısmı. Şok sonrası kafan daha yeni toparlamış. Çıkışlar için erken. Süreçte bir sıkıntı görünmüyor.

Tşk ederim. Çıkışlar ne zaman başlayacak . Birde şu saç masaj aleti var. Ekim yerine sordum kullanmayın dediler. Kullanan var mı. Faydası olur mu. Zararı olur mu. Dün gece 1 kez kullandım sanki saçım seyreldi hissettim. :(

s.gunaydin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu aletin zararı olurmu üstadlar. Lütfen cevaplarmısınız.

s.gunaydin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
91. Gün fotoları.  Yorumlarınızı bekliyorum. Süreç yavaş mı işliyor benim için. Formda bazı arkadaşların fotoları daha aynı güne bakarak daha ileri işliyor gibi. Tşk ederim.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Her insanın metobolizması farklı. Sürecin yavaş işlediği falan yok 90 günde çıkışlar başlamaz. Ana atakların başlaması 4. aydan sonra gerçekleşir. Şu anda sadece şoktan kurtulanlar ve mevcut saçlarının toparlaması dönemindesin.

s.gunaydin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Her insanın metobolizması farklı. Sürecin yavaş işlediği falan yok 90 günde çıkışlar başlamaz. Ana atakların başlaması 4. aydan sonra gerçekleşir. Şu anda sadece şoktan kurtulanlar ve mevcut saçlarının toparlaması dönemindesin.

Tik ederim üstad bilgilerin için.

enes karakuş

• Yeni üye
  • *
Selamlar abi öncelikle hayırlı uğurlu olsun ben de yakın zamanda ekim gerçekleştirdim inşallah istediğimiz gibi sonuçlar alırız. Sitede vakit geçirdim çoğu sonuçlanan konuya baktım. Yapmamız gereken biraz sakin ve anlayışlı şekilde gerekli bakımları yapmak anlık olarak değerlendirmemek sürece güvenmek çünkü gerçekten 20-30 günde bile inanılmaz değişimler yaşanmış tabii bu bünyeden bünyeye değişir. Şuan da durum nedir bir güncelleme yapar mısınız. Sürece güvenimiz tam. İnşallah istediğimiz saça kavuşuruz.

s.gunaydin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar abi öncelikle hayırlı uğurlu olsun ben de yakın zamanda ekim gerçekleştirdim inşallah istediğimiz gibi sonuçlar alırız. Sitede vakit geçirdim çoğu sonuçlanan konuya baktım. Yapmamız gereken biraz sakin ve anlayışlı şekilde gerekli bakımları yapmak anlık olarak değerlendirmemek sürece güvenmek çünkü gerçekten 20-30 günde bile inanılmaz değişimler yaşanmış tabii bu bünyeden bünyeye değişir. Şuan da durum nedir bir güncelleme yapar mısınız. Sürece güvenimiz tam. İnşallah istediğimiz saça kavuşuruz.

Tabiki :)

s.gunaydin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
110 gün fotoları

s.gunaydin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Farklı açıdan fotolar 110. Gün. Ortadaki uzun saçları ayrıştırdım.  Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Eminacil

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gayet güzel gidiyor ön çizgi oluşmaya başlamış kararmalar ileri günlerde artar

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Nerdeyse 4 ay olmuş. Saçların gayet güzel toparlamış 2 ay içerisinde ana ataklar başlar. Gerisi sabır işi.

s.gunaydin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Nerdeyse 4 ay olmuş. Saçların gayet güzel toparlamış 2 ay içerisinde ana ataklar başlar. Gerisi sabır işi.

İnşaallah sabır ile bekliyorum. Yorumun için tşk

Facebook Twitter Instagram