Gönderen Konu: 05.11.2024 Serkan Aygın Saç ekimi  (Okunma sayısı 40 defa)

T-mac00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
05.11.2024 Serkan Aygın Saç ekimi
« : 12 Kasım 2024, 17:12:49 »
Arkadaşlar merhaba . 05.11.2024 tarihinde Serkan Aydın ‘da (Ersin Bey ve ekibi ) yaptırdığım saç ekimi konusunu yıllarca buralara bakıp oraya gitmeme vesile olduğunuz  için hem teşekkür etmek hemde diğer arkadaşlara belki yardımcı olur diye paylaşmak istedim  . Konuyu paylaşmışken sizlere de  birşey sormak istiyorum ön saç çizgimin yapıldığı yerin birkaç cm altında mevcut saçlarım var ve asimetrik duruyorlar çizgiyi ordan başlatmayıp mevcut saçlarla harmanlasak güzel olur dediler bende birşey demedim ama sizce de saçma durmuyor mu ve saçlar uzayınca nasıl durur sizce yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar teşekkürler şimdiden :) bu arada resimlerin yanına günü nasıl yazacağımı bilmediğim için geçmişten bugüne olarak gönderdim Ekim öncesi operasyondan 2 gün sonrası ve bugüne ait fotolar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: 05.11.2024 Serkan Aygın Saç ekimi
« Yanıtla #1 : 12 Kasım 2024, 17:14:00 »
Hayırlı olsun saç ekiminiz açık alan için gayet güzel bir planlama tipik Serkan Aygın saç ekimi planlamaları ve ön çizgilerini saç ekim sıklığını gayet beğendiğim bir doktor ekibini de başarılı buluyorum sık temiz güzel bir saç ekimi olmuş umarım güzel bir sonuç alırsınız Geçmiş olsun
Global Moderator

T-mac00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 05.11.2024 Serkan Aygın Saç ekimi
« Yanıtla #2 : 12 Kasım 2024, 17:18:54 »
Selam Hintell yorumun için teşekkürler öncelikle . kafama şu ön çizgi konusu takıldı. Mevcut çizgi altında biraz saçlarım var sence garip durmuyor mu bu yorumlarsan sevinirim teşekkürler şimdiden

Facebook Twitter Instagram