Gönderen Konu: Saç Analizi Tavsiyesi  (Okunma sayısı 200 defa)

vertiozon

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç Analizi Tavsiyesi
« : 12 Kasım 2024, 11:37:33 »
1) 26 yaşındayım
2) saç dökülmem 22 yaşında başladı
3) saç dökülme tipim stabil olarak ilerlemektedir
4) saç dökülmem ön hattan başlayıp tepeye kadar ilerledi
5) ilaç veya takviye kullanmıyorum.
Sizce saçım ekime uygun mu eğer uygunsa hangi saç ekim merkezini önerirsinizi tavsiyelerinizi rica ediyorum herkese iyi günler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Analizi Tavsiyesi
« Yanıtla #1 : 12 Kasım 2024, 15:27:01 »
Donör alan kısıtlı açık alan çok geniş kafa tamamen kapanmaz
Çok sık bir sonuç olmaz

Hafif saçlı bir görüntü sağlana bilir o da sadece bu alana

Bu seni mutlu edecekse bu işlemi düşünebilirsin
Global Moderator

vertiozon

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 12 Kasım 2024, 16:03:57 »
Üstat sizce tahmini kaç greft ekilir ve 2. ekim yapsam saçım gür durur mu son olarak bu alan açıklığı için daha önce karşılaştığınız örneklere istinaden  İstanbul da önerebileceğiniz bir saç ekim merkezi var mı ? teşekkürler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2024, 16:27:37 »
Donör alan iki ekimi kaldırır mı bilemedim hocam
Güçlü görünmüyor resimden gördüğüm kadarı ile
Saç ekimi merkezi inceleyip karar verir canlı olarak

Öneri malum saç ekimi merkezleri ne kadar da başarılı olsa
Bazen fre veriyor sizin ekimde açık alan geniş donör güçlü değil
Ris olduğu için öneri değilde bütçenizi öğrenip araştırın bu merkezi kararınızı ona göre verin şeklinde merkez ismi söyleye bilirm.

Bütçeniz nedir?
Global Moderator

vertiozon

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 12 Kasım 2024, 17:15:15 »
Bütçem max 100.000 Tl  min 50.000 TL altına yapan yerleri düşünmüyorum

ahmet turan

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 12 Kasım 2024, 18:43:25 »
Donör çok kısıtlı açık alan ise çok fazla .Sadece ön bölgeden ortaya kadar olan bir kısmı kapansın gerisi önemli değil derseniz ekim yaptırın ama bundan fazlaysa beklentiniz bence hiç bulaşmayın.
Bu tarz açıklıklarıda genelde medeks kabul ediyor çoğu ekim merkezi ise ekmek istemiyor genelde.

KOBA

• Full Member
« Yanıtla #6 : 12 Kasım 2024, 20:49:26 »
Bu saça ekim olmaz,asla denemeyin,ekilse bile çok kötü bir görüntü ortaya çıkar kelliği kabul etmekten başka çareniz yok malesef sizin için üzgünüm.Ya da saç sistemlerini deneyin takma peruk kullanabilirsiniz ama kesinlikle ekim yapmayın bu kafaya,yeterli dönor kesinlikle yok.

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 13 Kasım 2024, 01:26:21 »
malesef ekime uygun değilsin dostum.

vertiozon

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 13 Kasım 2024, 09:53:50 »
Yorumlarınız için  çok teşekkürler dostlar bende saç ekimi sonucu harika bir sonuç beklemiyorum ama kafamdaki açıklık rahatsız ediyor en azından seyrekte olsa saç olsun istiyorum bu arada fotoğrafta belli olmuyor ama  görüşmeye gittiğim saç ekim merkezleri de aşırı bebek saçımın olduğunu söyledi bu bebek saçları nasıl kalınlaştırabilirim hangi yöntemleri kullanmalıyım veya bebek saçlarını kalınlaştırmam için önereceğiniz bir tedavi veya merkez var mı ?

KOBA

• Full Member
« Yanıtla #9 : 13 Kasım 2024, 18:00:08 »
Yorumlarınız için  çok teşekkürler dostlar bende saç ekimi sonucu harika bir sonuç beklemiyorum ama kafamdaki açıklık rahatsız ediyor en azından seyrekte olsa saç olsun istiyorum bu arada fotoğrafta belli olmuyor ama  görüşmeye gittiğim saç ekim merkezleri de aşırı bebek saçımın olduğunu söyledi bu bebek saçları nasıl kalınlaştırabilirim hangi yöntemleri kullanmalıyım veya bebek saçlarını kalınlaştırmam için önereceğiniz bir tedavi veya merkez var mı ?
Kanka ben senin yerinde olsam çok kafaya taksam saç çıkartırım o kafadada şimdi söylesem beni linçlicek arkadaşlar var söyleyemiyorum malesef.Fikirlerimi Aşırı buluyorlar bu forumda Nazistmişim gibi davranıyorlar o sebeple kendime saklıyorum fikirlerimi. ;D

KOBA

• Full Member
« Yanıtla #10 : 13 Kasım 2024, 18:06:34 »
.
« Son Düzenleme: 14 Kasım 2024, 01:54:54 Gönderen: KOBA »

KOBA

• Full Member
« Yanıtla #11 : 13 Kasım 2024, 18:16:46 »
.
« Son Düzenleme: 14 Kasım 2024, 01:55:05 Gönderen: KOBA »

borella01

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 13 Kasım 2024, 20:08:31 »
Kanka bak sana söylüyom ama beni yargılayacak çok adam var forumda,Öncelikle çok kafaya taktıysan dene derim bunu ama hakikaten çok kafaya taktıysan diyorum çünkü ciddi masraf ve zaman harcıcaksın,Sen illa kafada saçım olsun diyorsan Tr şartlarımda sana önerilerim DermanewHair Mavi serum,Cerrahpaşa Nur eczanesi Oral minox 2.5 mg-5 mg arası,Oral dutasteride günlük 0.5 mg 2.5 mg arası (dozajlar arası etki farkı var),Xpecia,Ketekonazal Şampuan,Haftada 2 3 gün 1.5 mm Mikroiğneleme,bu yazdıklarımı bi dene derim.Bunlar ağır tedaviler farkındayım ama yapıcak bişi yok,zaten illa benim saçım olsum diyorsan kullan yoksa kullanma.Dutasteride libido ve sertleşmeyi etkileyebilir,Oral minoksidilde yüksek tansiyon için kullanılan bir tansiyon ilacıdır bunları bil.Saçım yüzünden ben artık hayattan çok yoruldum sosyal problemlerim var felan diyorsan son seçenek olarak bunları dene o sebeple diyorum ekim senin için çare olmaz çünkü.Bu dermanew dediğim losyonun içinde yüksek ihtimal satıcı kabul etmesede yüksek dozajlarda minoksidil ve finasteride var ama satıcı kabul etmiyor bu iddiaları ama sonuç olarak ciddi iş görüyor.

dermanew dediğin nedir ,sen kullandınmı ve kullandıysan yan etki gördünmü.

KOBA

• Full Member
« Yanıtla #13 : 13 Kasım 2024, 20:44:59 »
dermanew dediğin nedir ,sen kullandınmı ve kullandıysan yan etki gördünmü.
.
« Son Düzenleme: 14 Kasım 2024, 01:55:34 Gönderen: KOBA »

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 14 Kasım 2024, 01:47:27 »
Üretici içinde minox ve finasteride olduğunu reddediyor fakat içinde net olarak ikiside var.Hemde yüksek dozajlarda minoksidil ve finasteride var,merdiven altı gibi görünüyor fakat işin aslında işe yarıyor.Bildiğin mavi su işte bi aralar çok popülerdi.

işe yarıyor dediğin yani saç çıkarıyormu o resimlerdeki gibi.

Facebook Twitter Instagram