Gönderen Konu: Saç ekim merkezi tavsiye  (Okunma sayısı 59 defa)

mertkaan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekim merkezi tavsiye
« : 11 Kasım 2024, 20:06:39 »
Merhaba değerli arkadaşlar. Uzun süredir düşündüğüm saç ektirme işlemini yaptırmaya karar verdim. 30 yaşındayım ve manisa'da yaşıyorum.
Yakın olması sebebiyle izmirde ekim yaptırmayı düşünüyorum. Kendim birkaç yer buldum fakat nihai kararımı bir türlü veremiyorum. Bu konuda sizlerin değerli destek ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kendi bulduğum merkezler :
SELEN DURUSOY ( bir tanıdık vasıtası ile)
EKOL HASTANESİ ( iş arkadaşımın 2 3 arkadaşı burda ektirmiş attıkları fotoğraflara baktığımda benim açımdan gayet başarılı gibi olmuş fakat benim en içime sinmeyen yer nedense burası)
CLİNİCHAİR ( google araması sonucu buldum)
LOYA CLİNİC( google araması sonucu buldum)
SİBEL ULUSAN VE ZAFER ULUSAN ( okuduğum yorumlar vs. En çok içime sinen şuan burası fakat sibel hanımın ektiği paket bütçemi zorluyor 2500€ dedi zafer bey 1500€)
ASUMAN HAİR (bir tanıdık çok iyi olduğunu söyledi fakat İstanbulda ve bütçemi biraz zorluyor  90bin tl dedi)
Ve son olarak dün bir arkaşımın benim bir arkadaşım ektirdi ona sorayım demesi ile Efes hair clinic de düşündürmeye başladı. Ektiren kişi ile telefonda görüştüm gayet memnun kendi 5 6 arkadaşım burda ektirdi fön çekmeye başlayıncaya kadar onları gözlemledim o şekilde karar verdim dedi.
Selen durusoy,sibel ulusan tek ekim uygun dedi (sibel hanım 13-15 saat gibi bir süre verdi)
Efes ile görüşmedim henüz.
Diğerleri 2 ekim uygun olduğunu söyledi fakat ben 1 kerede olabilecek en iyisi olsun ve bitsin istiyorum. Sizlerin değerli tavsiyelerini bekliyorum.

ahmet turan

• Sr. Member
Ynt: Saç ekim merkezi tavsiye
« Yanıtla #1 : 12 Kasım 2024, 18:46:39 »
Yakın çevrenin abartmalarına bakma sen genelde mağduriyet bu şekilde başlıyor.Üstelik senin ekimin zor muhtemelen oralarda ektirirsen bırak fönü tarayacak saç bile bulamayabilirsin  :) Bana kalırsa istanbul’da ki merkezlere ağırlık ver.

mertkaan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 12 Kasım 2024, 21:16:29 »
Cevabınız için teşekkür ederim ahmet turan. İstanbul  benim için eksta masraf ve uğraş demek ( birkaç kez git gel ).  Şuan İzmirde sibel ulusan da karar kıldım.

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 13 Kasım 2024, 01:25:23 »
Cevabınız için teşekkür ederim ahmet turan. İstanbul  benim için eksta masraf ve uğraş demek ( birkaç kez git gel ).  Şuan İzmirde sibel ulusan da karar kıldım.

hayırlı olsun paylaşımını bekleriz dostum.

Facebook Twitter Instagram