Gönderen Konu: History hair 5500 greft yaş 25  (Okunma sayısı 233 defa)

Leao

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: History hair 5500 greft yaş 25
« Yanıtla #1 : 11 Kasım 2024, 18:30:17 »
Arkadaşlar merhabalar saçlarım 6 senedir çok agresif dökülme seyretmeden açılmaya başladı ve artık canımı sıktı ve ektirmeye karar verdim saçlarım ciddi manada seyrek ama iyi bi kapatıcılık sağlıyor normalde boşluk fazla history hairde bugün 5500 greft operasyon geçirdim
Arkadaşım orada çalışıyor onun referansı ile gittim
Sabah 7 de işlem başladı akşam 4 de bitti gayet özverili çalıştılar sağ olsunlar ama hiç kolay olmadı işlem ön çizgi biraz daha estetik olabilirdi bence de ama kötü değil gözüme kötü gelmedi kanalları emrah bey açtı ön çizgi konusun da çok çok iyi olmasada onun dışında bence işinde gerçekten iyi
Sürecin sonuna kadar paylaşıp foruma bir şeyler katabilmek istiyorum diğer arkadaşlarında kafasında ki soru işaretler umarım gider ve güzel konu olur hintel hocam senin de yorumlarını bekliyorum

Enes Ernim

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 11 Kasım 2024, 18:54:32 »
Geçmiş olsun öncelikle. Sıklığı iyi duruyor umarım tüm ekilenler çıkar. donör de sağlam görünüyor maşallah. Greft folekkülleri çoğunlukla kaçar adetti bilgi verdiler mi?

Leao

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Kasım 2024, 23:57:59 »
Geçmiş olsun öncelikle. Sıklığı iyi duruyor umarım tüm ekilenler çıkar. donör de sağlam görünüyor maşallah. Greft folekkülleri çoğunlukla kaçar adetti bilgi verdiler mi?
Hocam teşekkür ederim umarım en az fireyle atlatırız özellikle sordum tekli ve çiftli çiftlinin yoğun olduğunu söyledi büşra hanım toplayan greftleri arkadaşlar

Leao

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 12 Kasım 2024, 17:04:09 »
2. Gün bandajı çıkardım donor alan bu şekilde sizce donör şu an için nasıl 5500 greft için yorumlarsanız sevinirim arkadaşlar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 12 Kasım 2024, 17:09:49 »

Hayırlı olsun saç ekiminin evet dediğin gibi ön çizgi biraz daha estetik yapılabilirmiş ama çok kötü durmayacaktır saçlar çıkınca umarım saçlar doğal yönünde çıkar kanalları güzel acılarla açılmıştır kendi saçların dökülmeye devam edecek onları koruman gerekiyor özellikle saç ekiminden sonra daha çok desteklemen gerekiyor çünkü beslenme zayıflayacağı için hayırlı olsun umarım güzel bir sonuç alırsın saç ekim’in sık duruyor
Global Moderator

Leao

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 12 Kasım 2024, 17:50:31 »
Yorumun için teşekkür ederim hintell evet maalesef ilaç kullanamıyorum birkaç rahatsızlığımdan ötürü elimden geldiğince bakımlarla bir şekil uzatmaya çalışacağım süreci emrah hoca işinde iyi biri ekimleride kötü değil kanalları doğal yönünde açmış olduğunu umuyorum ekimleri güzel genel olarak bekleyip süreci göreceğiz 5 sene götürse 30 gibi bir ekim daha yapıp kapatırım sonrasında ne kadar giderse artık:)

Leao

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 12 Kasım 2024, 17:51:34 »
Hayırlı olsun saç ekiminin evet dediğin gibi ön çizgi biraz daha estetik yapılabilirmiş ama çok kötü durmayacaktır saçlar çıkınca umarım saçlar doğal yönünde çıkar kanalları güzel acılarla açılmıştır kendi saçların dökülmeye devam edecek onları koruman gerekiyor özellikle saç ekiminden sonra daha çok desteklemen gerekiyor çünkü beslenme zayıflayacağı için hayırlı olsun umarım güzel bir sonuç alırsın saç ekim’in sık duruyor
Donör için ne diyorsun hocam şu anlık yorum için erken mi az bi greft değil çünkü

Leao

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 13 Kasım 2024, 22:10:06 »
3. Gün ilk yıkama sonrası donör bölge bu şekilde  donör bölge

Captain Flint

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 13 Kasım 2024, 23:40:02 »
Saçların benimki gibi ince telli. İlaç değil de vitamin takviyesi iyi olur saç tellerini güçlendirmek için. Bende mesela çıkışlar arttı ama teller zayıf olduğu için kapatıcılık eksik kalıyor biraz. Biotin takviyesi al mutlaka.
  • Ekim Tarihi: 29.06.2024
  • Ekim Merkezi ismi Gaziantep Hair Center
  • Greft Miktarı 3100
  • Yaşınız 31

Leao

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 14 Kasım 2024, 00:55:41 »
Takviye almayı düşünüyorum vitaminden başka kabuk dökme işlemim bittikten sonra kullandığınız önerdiğiniz var mı çinko falanda dahil

Facebook Twitter Instagram