Bu hesabı Ali Bulun ( @alibulunsacekimi_diyarbakir ) firmasında ekim yapmak isteyenler için bilgi olması amacıyla gönüllü olarak açıyorum. Saç ekimi öncesi 10.11.2024 tarihi itibariyle mevcut saçlarım bu şekilde. Ekim işlemi ve sonrasında sizlerle düzenli olarak fotoğraf paylaşımı yapacağım. Bu sayede saç ekimi yapmak isteyenlerin olumlu veya olumsuz fikir sahibi olmasını istiyorum.
Saç ekimi hakkında çok araştırma yaptım ve sonuçlar itibariyle içime en sinen yer burası oldu. Ekim yapan birkaç kişiyle de instagram aracılığıyla iletişime geçtim. Olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Daha sonra firmayla iletişime geçtim, benden fotoğraf istediler ve sonrasında saçımın ekim işlemi için uygun olduğunu söylediler. Akabinde birkaç kan testi istediler, ekim öncesi ve sonrasında yapılmaması gereken şeyler hakkında bilgilendirici mesajlar gönderdiler. Testleri yapıp gönderdim ve 5 Aralık 2024 tarihine randevu aldım. Bu aşamada oldukça ilgililer herhangi aksi bir durumla karşılaşmadım. Mesajlara kısa zamanda dönüş sağlanıyor.
Ben il dışından gideceğim için bir gün önceden gelmem gerektiğini ve bir gün sonrasında dönebileceğimi söylediler. 4 Aralık'ta Diyarbakır'a gidip 6 Aralık tarihinde dönüş yapacağım. Anlaşmalı oldukları otel varmış ve fiyat olarak makul (günlük 500₺) konaklama işini o şekilde halledeceğim.
Ekim öncesi nelere dikkat etmem gerektiği konusunda tavsiyeleriniz varsa duymak isterim. Şimdiden teşekkürler.