Gönderen Konu: Ali Bulun Saç Ekimi Diyarbakır 05.12.2024  (Okunma sayısı 232 defa)

ozcalkapulas

• Yeni üye
  • *
Ali Bulun Saç Ekimi Diyarbakır 05.12.2024
« : 10 Kasım 2024, 17:09:47 »
Bu hesabı Ali Bulun ( @alibulunsacekimi_diyarbakir )  firmasında ekim yapmak isteyenler için bilgi olması amacıyla gönüllü olarak açıyorum. Saç ekimi öncesi 10.11.2024 tarihi itibariyle mevcut saçlarım bu şekilde. Ekim işlemi ve sonrasında sizlerle düzenli olarak fotoğraf paylaşımı yapacağım. Bu sayede saç ekimi yapmak isteyenlerin olumlu veya olumsuz fikir sahibi olmasını istiyorum.

Saç ekimi hakkında çok araştırma yaptım ve sonuçlar itibariyle içime en sinen yer burası oldu. Ekim yapan birkaç kişiyle de instagram aracılığıyla iletişime geçtim. Olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Daha sonra firmayla iletişime geçtim, benden fotoğraf istediler ve sonrasında saçımın ekim işlemi için uygun olduğunu söylediler. Akabinde birkaç kan testi istediler, ekim öncesi ve sonrasında yapılmaması gereken şeyler hakkında bilgilendirici mesajlar gönderdiler. Testleri yapıp gönderdim ve 5 Aralık 2024 tarihine randevu aldım. Bu aşamada oldukça ilgililer herhangi aksi bir durumla karşılaşmadım. Mesajlara kısa zamanda dönüş sağlanıyor.

Ben il dışından gideceğim için bir gün önceden gelmem gerektiğini ve bir gün sonrasında dönebileceğimi söylediler. 4 Aralık'ta Diyarbakır'a gidip 6 Aralık tarihinde dönüş yapacağım. Anlaşmalı oldukları otel varmış ve fiyat olarak makul (günlük 500₺) konaklama işini o şekilde halledeceğim.

Ekim öncesi nelere dikkat etmem gerektiği konusunda tavsiyeleriniz varsa duymak isterim. Şimdiden teşekkürler.

ozcalkapulas

• Yeni üye
  • *
Ynt: Ali Bulun Saç Ekimi Diyarbakır 05.12.2024
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2024, 17:16:25 »
Bu hesabı Ali Bulun ( @alibulunsacekimi_diyarbakir )  firmasında ekim yapmak isteyenler için bilgi olması amacıyla gönüllü olarak açıyorum. Saç ekimi öncesi 10.11.2024 tarihi itibariyle mevcut saçlarım bu şekilde. Ekim işlemi ve sonrasında sizlerle düzenli olarak fotoğraf paylaşımı yapacağım. Bu sayede saç ekimi yapmak isteyenlerin olumlu veya olumsuz fikir sahibi olmasını istiyorum.

Saç ekimi hakkında çok araştırma yaptım ve sonuçlar itibariyle içime en sinen yer burası oldu. Ekim yapan birkaç kişiyle de instagram aracılığıyla iletişime geçtim. Olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Daha sonra firmayla iletişime geçtim, benden fotoğraf istediler ve sonrasında saçımın ekim işlemi için uygun olduğunu söylediler. Akabinde birkaç kan testi istediler, ekim öncesi ve sonrasında yapılmaması gereken şeyler hakkında bilgilendirici mesajlar gönderdiler. Testleri yapıp gönderdim ve 5 Aralık 2024 tarihine randevu aldım. Bu aşamada oldukça ilgililer herhangi aksi bir durumla karşılaşmadım. Mesajlara kısa zamanda dönüş sağlanıyor.

Ben il dışından gideceğim için bir gün önceden gelmem gerektiğini ve bir gün sonrasında dönebileceğimi söylediler. 4 Aralık'ta Diyarbakır'a gidip 6 Aralık tarihinde dönüş yapacağım. Anlaşmalı oldukları otel varmış ve fiyat olarak makul (günlük 500₺) konaklama işini o şekilde halledeceğim.

Ekim öncesi nelere dikkat etmem gerektiği konusunda tavsiyeleriniz varsa duymak isterim. Şimdiden teşekkürler.

AloneWolf

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 12 Kasım 2024, 19:11:56 »
Hayırlı olsun hocam bende Ali bulunda ekim yaptırmayı düşünüyorum ekimleri ve memnuniyet oranı çok güzel yıkarken falanda video atıyor falan ama teknolojinin bu kadar hilesi olduğunu bildiğimiz dünyada ekimlerinin çok doğal görünmesinden dolayı tedirginim biraz o yüzden hala karar verme aşamasındayım. Ektiren kişilerle görüştüğünüzde size dönüşler nasıldı ?

ozcalkapulas

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 13 Kasım 2024, 08:54:32 »
Hayırlı olsun hocam bende Ali bulunda ekim yaptırmayı düşünüyorum ekimleri ve memnuniyet oranı çok güzel yıkarken falanda video atıyor falan ama teknolojinin bu kadar hilesi olduğunu bildiğimiz dünyada ekimlerinin çok doğal görünmesinden dolayı tedirginim biraz o yüzden hala karar verme aşamasındayım. Ektiren kişilerle görüştüğünüzde size dönüşler nasıldı ?

Hocam ben instagramdan ekim yapan iki kişiye ulaştım ve ekimden memnun kaldıklarını, sonuçlarının doğal olduğunu söylediler. Daha çok kişiye ulaşmaya çalışıyorum ekim yapılmadan önce. Sizin ulaştığınız kimse oldu mu?

AloneWolf

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 13 Kasım 2024, 15:03:07 »
Sadece ömer beye ulaşım sağlayabildim hocam ama onunda profilinde hiç güncel bir resim göremedim

hurricane1984

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 13 Kasım 2024, 17:16:07 »
Çok fazla tepeden ve arkadan sonuc fotoları paylasmamaları benide tedirgin ediyor

AloneWolf

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 13 Kasım 2024, 17:24:49 »
Ben bu ay içerisinde ekim için gideceğim süreci burada paylaşacağım artık bakalım yaptırmadan göremeyiz

ozcalkapulas

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 14 Kasım 2024, 11:46:54 »
Sadece ömer beye ulaşım sağlayabildim hocam ama onunda profilinde hiç güncel bir resim göremedim

Anladım hocam, Ömer Bey dediğiniz İzmirden Diyarbakır'a diye paylaşım yapan abi değil mi? Eğer oysa onun instagramda da sayfası var, @sacekimgunlugu diye orada güncel fotoğraflar var.

ozcalkapulas

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 14 Kasım 2024, 11:48:25 »
Ben bu ay içerisinde ekim için gideceğim süreci burada paylaşacağım artık bakalım yaptırmadan göremeyiz

Siz direkt ekim mi yapacaksınız yoksa bilgi almaya mı gideceksiniz?

AloneWolf

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 14 Kasım 2024, 11:49:22 »
Yok o mahmut beydi buradada yeterince paylaşım yapmış kendisi hocam. Instagram sayfasında paylaşılan bir profildi ömer bey.Ama ben kararımı verdim bu ay içerisinde gideceğim bende.

AloneWolf

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 14 Kasım 2024, 11:50:02 »
Siz direkt ekim mi yapacaksınız yoksa bilgi almaya mı gideceksiniz?
ekim için hocam. Bir gün öncesinden gidip görüşeceğim ayrı zamandada.

ozcalkapulas

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 14 Kasım 2024, 11:57:22 »
ekim için hocam. Bir gün öncesinden gidip görüşeceğim ayrı zamandada.

Anladım hocam, şimdiden hayırlı olsun diyeyim. Umarım çok güzel sonuçlar alırsınız. Kullanıcı adım insta ile aynı oradan süreç hakkında bilgi almak isterim sizden.

AloneWolf

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 14 Kasım 2024, 12:04:21 »
Umarım ikimizde güzel sonuçlar alırız hocam. Tamamdır ınstagramdan eklerim sizi buradanda konu açacağım süreci anlatacağım.

ozcalkapulas

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 14 Kasım 2024, 15:48:44 »
Umarım ikimizde güzel sonuçlar alırız hocam. Tamamdır ınstagramdan eklerim sizi buradanda konu açacağım süreci anlatacağım.

Takipteyim hocam, güzel sonuçları paylaşmak kısmet olur umarım.

Facebook Twitter Instagram