Gönderen Konu: Bu saça ne tavsiye edersiniz?  (Okunma sayısı 173 defa)

pwst

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu saça ne tavsiye edersiniz?
« : 10 Kasım 2024, 14:03:37 »
29 yaşındayım yaklaşık 6 aydır saçlarım dökülüyor, elime attığımda elime geliyor küçüklü büyüklü. Vitamin değerlerim normal gözüküyor, amcalarım saçlı babamda tepe ve önler yok, dayım da aynı şekilde ama babamın benim yaşımdayken epey bi açıklığı varmış sol şakak ve üst kısım yokmuş.

Ne tavsiye edersiniz

Ahmetbsr21

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Bu saça ne tavsiye edersiniz?
« Yanıtla #1 : 22 Kasım 2024, 02:09:18 »
29 yaşındayım yaklaşık 6 aydır saçlarım dökülüyor, elime attığımda elime geliyor küçüklü büyüklü. Vitamin değerlerim normal gözüküyor, amcalarım saçlı babamda tepe ve önler yok, dayım da aynı şekilde ama babamın benim yaşımdayken epey bi açıklığı varmış sol şakak ve üst kısım yokmuş.

Ne tavsiye edersiniz

Genetik dökülme kendini bi anda belli etmez yıllar alır 20 den sonra yavaşça ilerler fark edemezsin şakaklardan milimetrik oynar bi sene icinde

Dökülen yerlerinden daha zayıf kıllar çıkar uzadıkça o zayıflıkta kalırlar

Normal dökülmede de ince çıkıp kalınlaşır genetik dökülme denmez buna ama telogen denir
Allah büyük.

pwst

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 22 Kasım 2024, 09:51:52 »
Genetik dökülme kendini bi anda belli etmez yıllar alır 20 den sonra yavaşça ilerler fark edemezsin şakaklardan milimetrik oynar bi sene icinde

Dökülen yerlerinden daha zayıf kıllar çıkar uzadıkça o zayıflıkta kalırlar

Normal dökülmede de ince çıkıp kalınlaşır genetik dökülme denmez buna ama telogen denir

Maalesef genetik dökülmeye benziyor, erkenden tedbir almak istiyorum doktor minoksidil reçete etti ama o daha kötü yapar diye yorumlar okuduğum için kullanmak istemedim.

Ahmetbsr21

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 22 Kasım 2024, 17:09:03 »
minoksidilin faydasını yok olarak görüyorum ben çünkü verdiğini geri alıyor bırakınca.
ayrıca şuanlık saçınızdan herhangi bi problem göremiyorum
Allah büyük.

Facebook Twitter Instagram