Arkadaşlar Merhaba 09.11.2024 itibariyle Medekste saç ektirmiş bulunmaktayım ,genel anlamda ekimim rahat geçti diyebilirim herhangi bir sorunla karşılaşmadım, Sabah 09.30 da merkezdeydim Elif hanım karşılayıp nasıl olacağını ve ön bölge çizimini çizdi 2 seans olarak anlaşmıştık zaten çok daha sağlıklı olacağını belirtti arka tarafa ilk seansta hiç atılmamasını kendim istedim ve tüm yoğunluğun ön bölgede olmasını istedim, kulak üstü bölgesi zayıf olduğu için oraya dokunmayarak daha sağlam donör bölgesinden alacaklarını belirtti 4500 greft alabilirsek güzel olacağını fazlasının zor olduğunu ama çıkabileceğini söyledi, daha sonra hazırlanarak ekim kısmına geçtik, Saçlar kesildi, Anesteziyi destan hanım yaptı en aclı kısım burası diyebilirim lakin beklentim daha fazla acı hissetmekti daha sonra donöre sıvı enjekte ederek kabarttılar, Elif hanım gelerek donör alımını sağladı 5200 kök çıktığını ve ense kısmının kalın ve sağlıklı olduğunu çok güzel rakam aldıklarını belirtti,daha sonra öğle yemeğine geçtik geldiğinde ön çizgim yeniden çizildi yüzümle uyumlu olduğunu düşündük ve kanal açımına geçtik yine anestezi ve kabartma oldu ön kısım anestezisi daha acılıydı lakin daha kısa sürdü,Elif hanım gelerek ekim bölgesine kesileri attı.
Destan hanım ve dima bey kesilen kısma ekimi yaptı saat 17.00 da işlem tamamlandı rahatça kalktım ve ayrıldım,
Reçete de Antibiyotik,Corasprin ve Parol yazıldı başka bir şey gerek olmadığını söylediler,
öne durmamam gerektiğini ve yatış pozisyonunda olabildiğince kalmamı belirttiler ödem atmak için kafam kütük gibiydi ve ödemi hissedebiliyordum hâla ayrılarak eve geldik,Bu arada kanlanma olabileceğini öne akarsa anlımın silinmesi gerektiğini söylediler sadece kesinlikle dokunmamam gerektiğini söylediler.
Ekim öncesi ve sonrası fotoğrafları ekliyorum daha önce nerede ektirmem gerekiyor adlı bir konum vardı zaten medeksten yana tercih yaptım umarım pişman olmam.
Şu an kanlanma biraz var gibi son durum fotoğrafı atacağım sizinde yorumlarını bekliyorum bu konu hakkında kafamda yanma hissi var biraz o kadar kesiye normal diyorum ekstra bir sorunum yoktur.