Gönderen Konu: HairOfDiyarbakır 4550 greft vertex hariç saç ekim operasyonu / yaş:30  (Okunma sayısı 1637 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
rica ederim geçmiş olsun
Global Moderator

Enes Ernim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
28'inci günden herkese selamlar. Donör alan ve ekim alanına minoxil günde 1 kere, 5k mg biotin ve sabah akşam xpecia tablet alarak bu güne kadar geldik. Sonuç göründüğü gibi, iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.( son 10 gün şok dökülme başladı daha çok bölgesel 1 2 cm2 alanlar olarak parça parça dökülüyor daha çok)

a man

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar,
Her şey yolunda görünüyor. Özellikle donör bölgenize maşallah. Artık hiç belli olmuyor. Şok dökülmeler başlamıl. Bendeki gibi sol ve sağ şakaklardan iyice gitmiş. En yakın zamanda dökğlse de hepsi, yenileri çıksa; dökülmemek üzere…
Saç ekim sürecimi inceleyebilirsiniz: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36851.0

Enes Ernim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selam mesajın için teşekkürler. onuncu gunden itibaren Minoxil kullanıyorum donöre etkisi olduğunu düşünüyorum. Daha sert yıkamaya başladım bu gün görünenin %10-15i kadarda döküldü. Giden gittiği yerde mutlu olsun, kalan sağlar bizimdir :)

a man

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selam mesajın için teşekkürler. onuncu gunden itibaren Minoxil kullanıyorum donöre etkisi olduğunu düşünüyorum. Daha sert yıkamaya başladım bu gün görünenin %10-15i kadarda döküldü. Giden gittiği yerde mutlu olsun, kalan sağlar bizimdir :)
haha aynen  |-nazarboncugu-|
Saç ekim sürecimi inceleyebilirsiniz: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36851.0

Enes Ernim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
45inci günden herkese merhaba. Ekim alanına dokunmadan yanları makineyle aldım görüntü bu. Çok şükür ekim alanındaki kendi saçlarım kayba uğramamış ekilenlerin çıkmasını bekliyorum. Tektük sigara içmeye başladım bir haftadır. Günlük ekim alanı ve donör alana minoxil günde 1 kere 4-5 fıs , 2x xpecia tablet ve 1x 5k biotin almaya devam ediyorum. Yorum ve önerilerinizi beklerim...
« Son Düzenleme: 24 Aralık 2024, 20:32:56 Gönderen: Enes Ernim »

a man

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç iyi görünüyor üstadım. Prp yaptırmayı düşünüyor musunuz?

Enes Ernim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkürler dostum yorumun için. 2 adet yaptırdım 1 adet prp ve 1 adet mezoda yaptıracam

a man

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süper. Sürecin takipçiyim. Güzel saçlara İnşallah

Enes Ernim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
2'nci ay...

Enes Ernim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
62nci gün donör

Enes Ernim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
75inci gün iki ıslak bir kuru haliyle. Yorumlarınızı bekliyorum  |-nazarboncugu-|

Enes Ernim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tecrübeli arkadaşlar iyi kötü yorum yaparsanız sevinirim. Şu dönemlerde yoruma ihtiyaç duyuluyor yarın çıktıktan sonra yada şimdiden önlem alınacak bir durum olduğu halde yorum yapıp uyarıp öneride bulunmadığınızdan vsvs ıskalıyorsam, süreç sonrası iyi kötü sonuçlandığı vakit yapacağınız yorumlar geç kalmış yorumlar olarak kalacak. Sadece kendi ekim sonucum içinde demiyorum her ekim sonucu için geçerli. Ben elimden geldiğince yeni ekim yapmış arkadaşların konusuna yazmaya çalışıyorum ama ''tecrübeli arkadaşlar ne hikmetse yalnızca üç beş ekim merkezi konularına sürekli yorum yapmayı tercih ediyorlar'' @Hintell 'ede denk gelemiyoruz aksi.

Noone35

• Jr. Member
  • **
Hocam canını sıkma bu süreçten sonra yapabileceğin tek şey beklemek ve stresten uzak olmak.bu arada donör bölgen güzel toparlamış

Facebook Twitter Instagram