Gönderen Konu: HairOfDiyarbakır 4550 greft vertex hariç saç ekim operasyonu / yaş:30  (Okunma sayısı 374 defa)

Enes Ernim

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36404.msg656722#msg656722 / Herkese merhaba arkadaşlar dün saç ekimi gerçekleşti ve 24 saati tamamladım sayılır. Çok şükür ağrı sızı ve yüzde şişlik yok şimdilik. Saç ekimi aşamalarıyla ilgili diğer konulara nazaran eklemek istediğim iki husustan ilki anestezi iğnelerinin '' ilk bir kaç iğneden sonrası hissedilmiyor ''un herkes için geçerli olmadığı ben hepsini hissettim ve gerçekten çok sancılı bir aşama. Diğeri ise kanal açma kısmında üşüme ve bununla beraber titreme gelmesi iki battaniye rica ettim bir saate bataniye altında anca vücut ısımı sağlayabildim. Saç ekimimle alakalı kendi yorumum sık olduğu lakin ön kısmı asimetrik gibi deri altındaki sıvıların azlığı ve çokluğundan olabilir emin değilim. Yorumlarınızı bekliyorum. ( tüm süreç boyunca aşamaları aktarmaya devam edeceğim herkese başarılı saç ekimi dilerim.)

Eminacil

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun dostum ekimin gayet iyi görünüyor ön çizgi bana pek asimetrik gelmedi gayet normal görünüyor

Enes Ernim

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim dostum sağolasın. Fotoğrafta tam belli olmadı sanırım başka açıyla bir tane daha ekliyorum. Fotoğrafa cepheden bakınca ( benim solum, senin sağında kalan) sağ şakak bölgemden orta kısma oval şekilde geliyor buraya kadar sorun yok orta kısımdan sol kısma ise oval devam etmiyor daha keskin bir dikey hatla sol şakakta bitiyor.

Enes Ernim

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu arada 35 saati geride bırakmış bulunmaktayım. Ağrı sızı yok çok şükür.(ağrı kesici yazıldı lakin hiç gerek duymadım) Sabah ilk yıkamam olacak, sonrası bir fotoğrafla güncellerim. İyi geceler cümleten

Enes Ernim

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İlk yıkama yapıldı, donör ve ekim alanlarının fotoğrafları burada. Fito kreme başladım.(2nci gün)  Yorumlarınızı bekliyorum...

Enes Ernim

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İyi kötü yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Öneri ve ikazlarınız varsa tecrübeli arkadaşlardan alırım...

Enes Ernim

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
5'inci gün ekilen kısım kalıp gibi dipleri nemli genelde ara ara farklı bölümlerinde karıncalanmalar mevcut. Donör alanda ise hafif ara ara sızlamalar mevcut. İlaç alımına ve fito kreme devam...

Enes Ernim

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
10uncu gün kabuk dökümü sonrası. Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...

a man

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba,
Şu an her şey normal seyrinde ilerliyor gibi. Yalnız kabuk yılaması sonrası küçük bir kızarıklık var üst ortaya doğru. Bu geçecek miymiş? Ayrıca kurumunuz tarafından sprey ya vitamin önerildi mi, ya da siz ne kullanıyorsunuz varsa?
Saç ekim sürecimi inceleyebilirsiniz: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36851.0

Enes Ernim

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba; Sordum zamanla geçeceği söylendi. Sprey ve ya takviye önerilmedi. Xpecia günde 1 tablet ve donör alana minoxil uyguluyorum.
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2024, 19:02:49 Gönderen: Enes Ernim »

a man

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Xpecia kullanmak mantıklı. Minoxidil donör bölgeye gerekir miydi bilemedim. Zaten oradaki saçlar sağlam köklü. Ben olsam minoxidil ilettiini o orjinalliğe değdirmezdim. Hazır başladınız, aman yavaş yavaş bırakın bırakırken. Gür saçlara inşallah. Selamlar
Saç ekim sürecimi inceleyebilirsiniz: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36851.0

Enes Ernim

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İnşallah herkesin gönlünce olur sonucu. Minox donörün erken toparlanmasına yardımcı oluyor diye kullanıyorum. Dht'den etkilenmediği için dökülme vs olacağı kanaatinde değilim açıkçası. Orjinalliğin bozulmasıda şöyle olur / kullandıkça pasta cila yapılan araba gibi olur, bırakınca etki gider en fazla :) /

a man

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Haha.
Ekilen saçın toparlanması uzun süre alacak. Donör toparlanır o süreye dek merak etmeyin. Yine de rahatsızlık duyarak başamışsınız, iyi kullanımlar :)

Enes Ernim

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkürler :) Sıklık, Ekim kalitesi Ön çizgi Donör alanla ilgili yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. @Hintell

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
selamlar dostum hayırlı olsun saç ekilen alan geniş bir bölge sık duruyor saç ekimin
kabuk sonrası da güzel ön çizgide fena durmuyor saç yönleride iyi duruyor

kabuk sonrası da görüntü sağlıklı umarım güzel bir sonuç alırsın
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram