Gönderen Konu: Haftada 1 dut  (Okunma sayısı 187 defa)

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Haftada 1 dut
« : 07 Kasım 2024, 18:44:48 »
2.5 senedir fin kullanıyorum ama özellikle vertexte beklediğim etkiyi alamadığım için duta başladım. Haftada 1 dut diğer günler fin düşünüyorum. Sonuca göre fini bırakmadan dut günlerini arttırabilirim sizce farklı bir rutin seçmeli miyim?

Ahmetbsr21

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Haftada 1 dut
« Yanıtla #1 : 08 Kasım 2024, 01:20:28 »
Bence dutasterid kullanma yan etkileri çok ağır oluyor erkekliğinden ediyor resmen
Allah büyük.

İsmail Aydın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 11 Kasım 2024, 08:01:28 »
Araştırdığım kadarı ile haftada 1 dut yeterli değil. Dut vücutta birikerek tam işlevini kazanıyor, %90 değil de misal %10 %15 dht engellemesi yaparsın haftada bir ile.
Tam geçiş yapacak olursan haftada 1-2 kullanmaya başla yavaşça her hafta dozu artırarak geçiş yap. Direkt geçişte dut vücutta tam işlevini kazanmadığı için fini bıraktığın anda dht seviyelerin yükselir.
Fin yanına Serum ve yağ takviyesi yapabilirsin.
Saç derisini de ayrıca beslemek gerekiyor. Cüce palmiye içeren bir serum veya procapil. Yağ olarak biberiye yağı kullanabilirsin.

Ekstra oral cüce palmiyede kullanabilirsin saç için gerekli vitaminler oluyor yanında (nutraxin yada agae olabilir)
Sabah fin + akşam yatmadan 2 saat önce cüce palmiye

Günlük Rutin
Cüce Palmiye 320mg
Finasteride 1.25 mg
Multivitamin
Kolajen - Aminoasitli ( 3. Ay başlandı)
Masaj (günde 5dk)
Dermastamp ( Haftada 2)  3. Ay başlandı
Ketoral (Haftada 1)
Prozinc plus losyon (Sabah - Akşam) 3. Ay başlandı

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Kasım 2024, 12:14:53 »
Araştırdığım kadarı ile haftada 1 dut yeterli değil. Dut vücutta birikerek tam işlevini kazanıyor, %90 değil de misal %10 %15 dht engellemesi yaparsın haftada bir ile.
Tam geçiş yapacak olursan haftada 1-2 kullanmaya başla yavaşça her hafta dozu artırarak geçiş yap. Direkt geçişte dut vücutta tam işlevini kazanmadığı için fini bıraktığın anda dht seviyelerin yükselir.
Saç derisini de ayrıca beslemek gerekiyor. Cüce palmiye içeren bir serum veya procapil. Yağ olarak biberiye yağı kullanabilirsin.

Ekstra oral cüce palmiyede kullanabilirsin saç için gerekli vitaminler oluyor yanında (nutraxin yada agae olabilir)
Haftada 1 dut derken diğer günler fin kullanmaya devam ediyorum bırakmadım. Ama haftada 2 dut 5 fin yapmaya karar verdim daha faydalı olur diye düşünüyorum yapmışken

Ahmetbsr21

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 11 Kasım 2024, 13:21:10 »
bence finasterid ve ketokonazol şampuan kombine edip kullan %20 ketokonazol bloklasa kalanını finasterid halleder dutasteridin yan etkilerini çekmenede gerek kalmaz %90 bloklamış olursun
Allah büyük.

brakarr

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 12 Kasım 2024, 01:58:12 »

Dutun ideal kullanımı nedir peki ? Ben 2 günde 1 almayı düşünüyorum ideal midir yoksa her gün alınmalı mı ?
  • Yaşınız 20

Ahmetbsr21

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 12 Kasım 2024, 02:16:25 »
Dutun ideal kullanımı nedir peki ? Ben 2 günde 1 almayı düşünüyorum ideal midir yoksa her gün alınmalı mı ?
Haftada 1 alınmalı vücuttan atılımı çok uzun süreler aldığı için 1 gün içsen 6 gün boyunca etkisi sürer
Allah büyük.

İsmail Aydın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 12 Kasım 2024, 12:09:35 »
Haftada 1 alınmalı vücuttan atılımı çok uzun süreler aldığı için 1 gün içsen 6 gün boyunca etkisi sürer

Haftada 1 alındığında, vücutta birikerek işlevini gerçekleştirmiyor.
Dut fin gibi işlev vermiyor.
Bahsedilen %90 dht baskılaması için düzenli kullanım şart.
Günlük Rutin
Cüce Palmiye 320mg
Finasteride 1.25 mg
Multivitamin
Kolajen - Aminoasitli ( 3. Ay başlandı)
Masaj (günde 5dk)
Dermastamp ( Haftada 2)  3. Ay başlandı
Ketoral (Haftada 1)
Prozinc plus losyon (Sabah - Akşam) 3. Ay başlandı

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 13 Kasım 2024, 15:33:26 »
Haftada 3le de başlayabilirsin yan etki durumuna göre sıklığını arttırabilirsin, dut fin gibi olmadığı için etkisi uzun süre devam ediyor 2 günde 1 kullanmak sonuç almanda yeterli olur

Facebook Twitter Instagram