Gönderen Konu: Finansterid+minoksidil sizce kullanmaya devam etmeli miyim?  (Okunma sayısı 153 defa)

furkanahat98

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
40 gün boyunca aksatmadan her gün fin+min kullandım, son 1 aydır kullanmıyorum hiçbirini dün saçlarımı kestirirken berber saçında değişim var ne kullandın vs dedi. sevinsemde 40 günlük kullanımda ve 1 aylık kullanmadığım sürede pek etkisi olucağını düşünmedim bu ilaçların. iki tane resim bırakıcam birisini ilaçları kullanmaya başladığım ilk hafta çektim diğerinide bugün çektim aynı açıdan aynı yerden ama ilk çektiğim zamanlar yaz ayı olduğu için güneşli ve daha ışıklı, yani tam karar veremedim ışık farkı olduğundan sizce gözle görülür fark var mı yoksa ışıktan dolayı mı, eğer varsa bu kullandığım ilaçların bu sürede farketmesi normal mi ? sizce kullanmaya devam etmeli miyim ?

Batu90

• Full Member
Ynt: Finansterid+minoksidil sizce kullanmaya devam etmeli miyim?
« Yanıtla #1 : 07 Kasım 2024, 13:48:25 »
Bariz fark var hocam, yan etkisi vesayre yoksa neden birakmak istiyorsun

furkanahat98

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 07 Kasım 2024, 14:09:50 »
Bariz fark var hocam, yan etkisi vesayre yoksa neden birakmak istiyorsun

Hocam zaten 1 aydır kullanmıyodum yani faydası olucağını pek düşünmedim dün berber değişim var vs deyince tekrar mı başlasam diye düşündüm motive etti baya.. yan etki olarak menide sıvılaşma vardı

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 07 Kasım 2024, 16:59:00 »
Evet fark var vertex bariz bir şekilde gürleşmiş fakat 1 aydır kullanmadığınız için tekrar başladığınızda saçlarınız döngüye girecek ve dökülecek yani ilk 3 ay dökülme gözlemleyebilirsiniz ardından yeni saçlar çıkar.
Keşke bırakmadan devam etseydiniz.
  • Yaşınız 22
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

furkanahat98

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 07 Kasım 2024, 17:25:12 »
Evet fark var vertex bariz bir şekilde gürleşmiş fakat 1 aydır kullanmadığınız için tekrar başladığınızda saçlarınız döngüye girecek ve dökülecek yani ilk 3 ay dökülme gözlemleyebilirsiniz ardından yeni saçlar çıkar.
Keşke bırakmadan devam etseydiniz.

bu kadar fark edeceğini hic düsünmemistim, zatende kuaför söyleyene kadarda bu değisimi farketmemistim.. artık yarın tekrar baslarım aynı sekilde düzenli kullanırım..

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 08 Kasım 2024, 13:01:30 »
Yanetki vs takılır mısın bilmiyorum ama saçlarına faydası olduğu çok aşikar.

furkanahat98

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 08 Kasım 2024, 17:37:41 »
Yanetki vs takılır mısın bilmiyorum ama saçlarına faydası olduğu çok aşikar.

Keşke bırakmadan kullanmaya devam etseydim 1 aydır kullanmıyorum, devam etseydim 2 buçuk ay kullanmış olucaktım. aslında kullanırken kullandığım süre boyunca her gün fotoğrafını çektim aynı yerden aynı açıdan kullandığım süre boyunca hiç bir fark yoktu bıraktıktan sonraki 1 ayda böyle gözle görülür fark oldu kullanmıyoken nasıl böyle fark oldu anlayamadım.. fin kullanırken menide sıvılasma vardı hafif libido düsüklüğüde vardı kullanmadığım 1 ayda yan etkileri geçti, kalıcı yan etki bırakmadığını gördüğüm için bu sefer daha rahat kullanırım en azından

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 08 Kasım 2024, 20:17:16 »
Keşke bırakmadan kullanmaya devam etseydim 1 aydır kullanmıyorum, devam etseydim 2 buçuk ay kullanmış olucaktım. aslında kullanırken kullandığım süre boyunca her gün fotoğrafını çektim aynı yerden aynı açıdan kullandığım süre boyunca hiç bir fark yoktu bıraktıktan sonraki 1 ayda böyle gözle görülür fark oldu kullanmıyoken nasıl böyle fark oldu anlayamadım.. fin kullanırken menide sıvılasma vardı hafif libido düsüklüğüde vardı kullanmadığım 1 ayda yan etkileri geçti, kalıcı yan etki bırakmadığını gördüğüm için bu sefer daha rahat kullanırım en azından
Sıkıntı yok hocam zararın neresinden dönersen kardır. Sen bu ilaçlara şuan başlasan 6 ay sonra mükemmel saçlarla karşılaşacaksın.
  • Yaşınız 22
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

Facebook Twitter Instagram