Gönderen Konu: Mezoterapi Yapıyorum Kendime Resimli  (Okunma sayısı 561 defa)

Manifold

• manifold
  • Full Member
Ynt: Mezoterapi Yapıyorum Kendime Resimli
« Yanıtla #15 : 19 Kasım 2024, 23:59:15 »
Dostum ben burada hiç bir yerde bulamadım bunları.instagramada guvenemedim trendyoldan falan alinmazmi acaba.birde dutasteride mezo bulabilrmiyiz acaba

hope1

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 20 Kasım 2024, 00:05:02 »
Dostum ben burada hiç bir yerde bulamadım bunları.instagramada guvenemedim trendyoldan falan alinmazmi acaba.birde dutasteride mezo bulabilrmiyiz acaba
İnstagramdakiler medikal firmaları. İstanbul ve Ankarada motorkurye ile soğuk zincirle teslim edenler bile var.
Dutaserid mezo Meseomedica markasının ürünü ithalatcısı Erdağı Medikal onlar yada bayilerinde vardır

dmrlcihan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 20 Kasım 2024, 01:24:54 »
İnstagramdakiler medikal firmaları. İstanbul ve Ankarada motorkurye ile soğuk zincirle teslim edenler bile var.
Dutaserid mezo Meseomedica markasının ürünü ithalatcısı Erdağı Medikal onlar yada bayilerinde vardır

Hocam vane sakın almayın ben aldım pişman oldum üretici firması web sitesi olmayan yerlerden almayın çoğu medikalci sahte ürün satıyor

hope1

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 20 Kasım 2024, 03:46:43 »
Hocam vane sakın almayın ben aldım pişman oldum üretici firması web sitesi olmayan yerlerden almayın çoğu medikalci sahte ürün satıyor
Ürün sahte olmayabilir sizde fayda sağlamamıştır. İlla mezoterapi uygulayacaksanız MDM protokolünü deneyebilirsiniz. Dutaserid ve minoxidilin mezo saç kokteyli ile dönüşümlü kullanımına dayanıyor. ürün fiyatlarını bilemiyorum

Facebook Twitter Instagram