Gönderen Konu: Tedaviye Başlıyorum 21 Erkek  (Okunma sayısı 278 defa)

agabrh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Tedaviye Başlıyorum 21 Erkek
« : 06 Kasım 2024, 23:20:59 »
21 Yaşında erkek fotoğraflar konuda ekli zaten 1 Kasım olarak başlangıç tarihini kabul edebiliriz

Güncel Kullandıklarım

Fin Günlük 1 adet 1.25mg
Vitamin D Haftada 45.000 iu
Xpecia Günde 1 Adet (ileride biotin falan alıp bunu tamamen salmayı düşünüyorum)
Omega 3 Balık Yağı Günde 1 adet
Haftada 4 Gün spor
Ketoral 2 Günde bir (iyi bir şampuan alınca haftada 2 ye düşürürüm herhalde)
Haftada 2 gün dermoroller 1mm
Demir Takviyesi ve Folik Asit (eksikliğinden dolayı kullanacağım bir kaç güne başlamış olurum)

Saçlarım görüldüğü üzere hem AGA dan hem de vitamin mineral eksikliğinden oldukça güçsüz genel olarak 1 yıl ilaç kullanıp ekim düşüneceğim o zaman ilaçların etkisine göre her ay buradan gelişimi paylaşırım herkese bol şans.

Alper1

• Hero Member
Ynt: Tedaviye Başlıyorum 21 Erkek
« Yanıtla #1 : 07 Kasım 2024, 17:01:31 »
Güzel tedavi planınız var. Aynı zamanda retrograde alopecia tipi dökülmenizde var bu dökülme tipi D vitamini eksikliğinde çok yaygın gözükür, D vitaminini aksatmadan kullanın.
  • Yaşınız 22
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

agabrh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 07 Kasım 2024, 17:08:23 »
Güzel tedavi planınız var. Aynı zamanda retrograde alopecia tipi dökülmenizde var bu dökülme tipi D vitamini eksikliğinde çok yaygın gözükür, D vitaminini aksatmadan kullanın.

teşekkür ederim hocam neden bilmiyorum hep cok ciddi eksik çıkıyor d vitamini daha önceden başlamadığıma üzülüyorum ama yapacak bir sey de yok bakalım ilaçlara başlamak psikolojimi de olumlu etkiledi umarım zaman içinde güzel sonuçlar da gelir

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 07 Kasım 2024, 17:11:53 »
teşekkür ederim hocam neden bilmiyorum hep cok ciddi eksik çıkıyor d vitamini daha önceden başlamadığıma üzülüyorum ama yapacak bir sey de yok bakalım ilaçlara başlamak psikolojimi de olumlu etkiledi umarım zaman içinde güzel sonuçlar da gelir
Türkiye'de yapılan araştırmada %88'lik bir kesimin D vitamini seviyesi olduğundan daha düşük çıktı hocam yani yalnız değilsiniz :)
Benim de bir ara 20 civarında falandı şuan 90 küsür. Takviyeleri düzenli kullanınca rahatlıkla çıkıyor seviyeler.
  • Yaşınız 22
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

agabrh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 07 Kasım 2024, 17:16:01 »
Türkiye'de yapılan araştırmada %88'lik bir kesimin D vitamini seviyesi olduğundan daha düşük çıktı hocam yani yalnız değilsiniz :)
Benim de bir ara 20 civarında falandı şuan 90 küsür. Takviyeleri düzenli kullanınca rahatlıkla çıkıyor seviyeler.

Ufak kardeşime dikkat edicem bundan sonra gerçekten bu değerleri kontrol ettirmek önemliymiş benim son 3 ölçüm 6 8 ve 20 çıktı ilaçlar bitince bir kez daha baktıracağım bakalım

agabrh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 11 Kasım 2024, 16:37:13 »
Bu gün 6. gün olmuş şu anlık tek yan etki sperm sıvılaşması onun haricinde farklı bir yan etki yok şimdilik bir miktar libidoda azalma var ancak ciddi bir şey değil hatta biraz azalması iyi olmuş da olabilir :d

agabrh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 14 Kasım 2024, 19:04:51 »
9 gün oldu herhalde normalde kısa süreli güncelleme yapmam dedim ama sprem sıvılaşması geçti sanıyorum önce sabah alırken sonra akşam almamdan ötürü oldu 2 3 kez akşam alınca geçti kendiliğinden libido azalması yok sanıyorum çok düşünmüyorum zaten ilacı atıp normal hayata devam

gartaaq

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 15 Kasım 2024, 23:29:17 »
Merhaba, ben de tedaviye başlamak istiyorum ama önce doktora görünmek istiyorum. Siz doktora gittiniz mi, herhangi bir dermatolojiste gitsem doktorun bilgisi olur mu yoksa doktorumu araştırmam mı lazım? Ankara'da yaşıyorum doktor önerisine de açığım. (Saçlarımda genel dökülme var, önlem almak istiyorum) 

agabrh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 15 Kasım 2024, 23:37:06 »
Merhaba, ben de tedaviye başlamak istiyorum ama önce doktora görünmek istiyorum. Siz doktora gittiniz mi, herhangi bir dermatolojiste gitsem doktorun bilgisi olur mu yoksa doktorumu araştırmam mı lazım? Ankara'da yaşıyorum doktor önerisine de açığım. (Saçlarımda genel dökülme var, önlem almak istiyorum)

Öncelikle bir iç hastalıkları doktoruna git ve genel bir kan tahlili yaptır bu sayede bir çok vitamin mineral değerinin ne seviyede olduğuna bakarsın eksikler varsa doktor kontrolünde takviye kullanırsın bunlar hem saçına hem de genel sağlığına faydalı olur.

Üroloji doktoruna gidip yine bu ilacı kullandığını ve genel bir tahlil istediğini söyleyebilirsin ben şahsen bunu daha yaptıramadım çünkü sınav haftam geldi biter bitmez randevu alıp gidip test yaptırıp ben de paylaşırım burada sonuçları.

DHT hormonunu ekstra olarak 2-3 aylık periyotlarla ölçtürebilirsin üsttekileri devlet hastanelerinde rahatlıkla yaptırabilirsin ancak bunu devlet hastaneleri yapmıyor sanırım bundan dolayı özel bir hastane bulman gerekecek arayıp sorabilirsin.

Saç ekim merkezlerine internetten mesaj atarak ya da form doldurarak onlarla da görüşebilirsin bu konuda benim bildiklerim Asuman Hair - Ahmet Tosun - Asmed bunların kendi sitelerinde iletişime geçebileceğin numaraları ya da e postaları vs. var ancak ben İstanbul'da yaşadığım için Ankara'da olan yerlerden pek haberder değilim forumdan araştırıp onlara da yaz genelde ön muayne vs. ücretsiz olduğu için gidip fikir alabilirsin.

Dermatoloji doktorlarına da gidebilirsin ancak üzgünüm ki çoğu anlaşmalı oldukları ilaç firmalarından acayip pahalı ilaçlar yazıp gönderiyor geri ve çoğunun tam olarak sorunun kaynağından ve çözümünden haberdar olduğunu sanmıyorum yine de gidip fikir almakta sakınca yok tabii ki.

Ekstra olarak reddit kullanıyorsan Tressless'de bir çok faydalı konu ve insanların kendi deneyimlerini bulabilirsin sanırım saç ile alakalı en büyük topluluk olabilir.

Geçmiş olsun şimdiden.

agabrh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 15 Kasım 2024, 23:40:52 »
Öncelikle bir iç hastalıkları doktoruna git ve genel bir kan tahlili yaptır bu sayede bir çok vitamin mineral değerinin ne seviyede olduğuna bakarsın eksikler varsa doktor kontrolünde takviye kullanırsın bunlar hem saçına hem de genel sağlığına faydalı olur.

Üroloji doktoruna gidip yine bu ilacı kullandığını ve genel bir tahlil istediğini söyleyebilirsin ben şahsen bunu daha yaptıramadım çünkü sınav haftam geldi biter bitmez randevu alıp gidip test yaptırıp ben de paylaşırım burada sonuçları.

DHT hormonunu ekstra olarak 2-3 aylık periyotlarla ölçtürebilirsin üsttekileri devlet hastanelerinde rahatlıkla yaptırabilirsin ancak bunu devlet hastaneleri yapmıyor sanırım bundan dolayı özel bir hastane bulman gerekecek arayıp sorabilirsin.

Saç ekim merkezlerine internetten mesaj atarak ya da form doldurarak onlarla da görüşebilirsin bu konuda benim bildiklerim Asuman Hair - Ahmet Tosun - Asmed bunların kendi sitelerinde iletişime geçebileceğin numaraları ya da e postaları vs. var ancak ben İstanbul'da yaşadığım için Ankara'da olan yerlerden pek haberder değilim forumdan araştırıp onlara da yaz genelde ön muayne vs. ücretsiz olduğu için gidip fikir alabilirsin.

Dermatoloji doktorlarına da gidebilirsin ancak üzgünüm ki çoğu anlaşmalı oldukları ilaç firmalarından acayip pahalı ilaçlar yazıp gönderiyor geri ve çoğunun tam olarak sorunun kaynağından ve çözümünden haberdar olduğunu sanmıyorum yine de gidip fikir almakta sakınca yok tabii ki.

Ekstra olarak reddit kullanıyorsan Tressless'de bir çok faydalı konu ve insanların kendi deneyimlerini bulabilirsin sanırım saç ile alakalı en büyük topluluk olabilir.

Geçmiş olsun şimdiden.

Facebook Twitter Instagram