Merhabalar değerli forum üyeleri
Bugün saç ekim günümün ilk günü ve süreci sizinle paylaşmak istiyorum
Sabahın erken saatlerine ilk önce Büşra hoca ile ofiste gayet samimi ve hoş sohbet ederek başlıyorsunuz bu motivasyonunuzu çok yüksek tutarak işleme başlamanızda önemli etkendir
İlk içeri girdiğinizde ense kökleri (yani dönor bölgeler inceleniyor) ve gayet ağrısız bir şekilde kök alımı gerçekleşiyor kök alımı bittikten sonra kanal açma işlemi uygulanıyor bu işlemde de kesinlikle ağrı hissetmiyorsunuz kanal açma işleminden sonra Ekim kısmına geçiyorsunuz tabi ki Ekim kısmına geçmeden önce gerçek bir samimi ortamda size özel yemek ve çay servisi yapmayı ihmal etmiyorlar saç ekim süresi biraz uzun sürüyor çünkü herkes çok dikkatli özenerek işini yapıyor zaten Ekim esnasında canınınızın sıkılması imkansız çünkü Emine hanım ve Osman beyin hoş sohbetleri size zamanı unutturuyor ben 1.günde gayet güzel bir ekim süreci geçirdim herhangi bir ağrı hissetmiyorum sadece küçük akıntılar oluyor bu zaten ekim sonrası çok normal bir görüntü zaten Büşra hoca saç ekiminden sonra her 2 saatte bir sizi kontrol ediyor ve sürekli saçınıza bakıyor her 2 saatte bir resim göndermeniz gerekiyor çünkü oluşabilecek olumsuzlukta ani müdahale edebilirler bugünlük bu kadar ikinci gün görüşmek üzere