Gönderen Konu: Büşracan hair transplantation  (Okunma sayısı 276 defa)

Omer.0202

• Yeni üye
  • *
Büşracan hair transplantation
« : 06 Kasım 2024, 11:13:32 »
Merhabalar değerli forum üyeleri
Bugün saç ekim günümün ilk günü ve süreci sizinle paylaşmak istiyorum

Sabahın erken saatlerine ilk önce Büşra hoca ile ofiste gayet samimi ve hoş sohbet ederek başlıyorsunuz bu motivasyonunuzu çok yüksek tutarak işleme başlamanızda önemli etkendir
İlk içeri girdiğinizde ense kökleri (yani dönor bölgeler inceleniyor) ve gayet ağrısız bir şekilde kök alımı gerçekleşiyor kök alımı bittikten sonra kanal açma işlemi uygulanıyor bu işlemde de kesinlikle ağrı hissetmiyorsunuz kanal açma işleminden sonra Ekim kısmına geçiyorsunuz tabi ki Ekim kısmına geçmeden önce gerçek bir samimi ortamda size özel yemek ve çay servisi yapmayı ihmal etmiyorlar saç ekim süresi biraz uzun sürüyor çünkü herkes çok dikkatli özenerek işini yapıyor zaten Ekim esnasında canınınızın sıkılması imkansız çünkü Emine hanım ve Osman beyin hoş sohbetleri size zamanı unutturuyor ben 1.günde gayet güzel bir ekim süreci geçirdim herhangi bir ağrı hissetmiyorum sadece küçük akıntılar oluyor bu zaten ekim sonrası çok normal bir görüntü zaten Büşra hoca saç ekiminden sonra her 2 saatte bir sizi kontrol ediyor ve sürekli saçınıza bakıyor her 2 saatte bir resim göndermeniz gerekiyor çünkü oluşabilecek olumsuzlukta ani müdahale edebilirler bugünlük bu kadar ikinci gün görüşmek üzere

Omer.0202

• Yeni üye
  • *
Ynt: Büşracan hair transplantation
« Yanıtla #1 : 06 Kasım 2024, 23:33:56 »
Merhaba arkadaşlar bugün 2.gün ve neredeyse hiç bi ağrı hissetmiyorum ve bu duruma şaşırıyorum sadece dönor bölgede akıntı mevcut zaten anlık her iki saatte bir Büşra hoca iletişime geçiyor ve akıntının normal olduğunu söylüyor ne kadar çok akıntı olursa o kadar iyi dedi zaten deri altına verilen sıvıdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum herşey gayet çok güzel ilerliyor yarın saç yıkama var detayları ve yıkamadan sonraki resimleri paylaşacağım

Omer.0202

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 07 Kasım 2024, 11:10:27 »
Merhaba arkadaşlar bugün 3.gün ve saç yıkama işlemini tamamladım ve bandajı çıkardım yıkama esnasında Osman hoca titiz bir şekilde önce losyonu sonra şampuanı kullandı gerçekten ağrı sızı hala hissetmiyorum sadece uyurken sağa sola dönmüş olmalıyım ki yüzümde biraz şişlik meydana geldi onu da zaten bol su tüketerek 2 güne atarım büyük ihtimalle yıkamaya devam edeceğim için şampuan ve losyon verdiler ve hala süreci takip ediyorlar en sonda ise ekili bölgeye rif uygulandı şu an sorunsuz bir şekilde ilerlemeye devam ediyoruz

CanPolat

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 07 Kasım 2024, 15:33:59 »
Saç ekiminiz güzel sık olmuş. Ancak değerlendirmeyi düzgün yapmamız için saç ekimi öncesi fotoğraflarınızı atmanız gerekiyor

Omer.0202

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 07 Kasım 2024, 15:58:05 »
Ekimden önceki fotoğrafım

Omer.0202

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 08 Kasım 2024, 23:47:53 »
Tekrardan merhaba bugün ekimden sonraki 4.gün ve yıkamayı kendim yaptım beni endişelendiren dönor bölgedeki akıntıydı çünkü hiç bir hastalığımda bu tür akıntıları sevmem ağrı ve acıyı onun yerine tercih ederim çünkü bu tür akan sıvılar vücudumu tahriş ediyordu ki bugün kü yıkamadan sonra tüm akıntılar bitti ve kurtuldum bundan benden daha çok sağlığımla ilgilendiği için Büşra hocaya teşekkür ederim her an mesaj atıyor ve kontrolünüzü yapıyor gerçekten büyük hoca zaten merak etmeyin şu geçecek bu iyileşecek dediği herşey dediğinin ertesi günü oluyor bugün bana kendi yıkamamı ve rif tedavisini nasıl yapacağımı gösterdi saçlarım çok iyi durumda olduğunu söyledi diğer günler paylaşıma devam edeceğim

Furkan Topcu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 09 Kasım 2024, 11:29:50 »
dostum merhaba boşuna birilerinden yorum bekleme burada üç beş kliniğin paralı adamları var akl klinik ahmet tosun dilek çakır bir kaç tane daha var bunların reklamını yapıyorlar boşuna hintellden falan yorum bekleme he yaparsa da ön çizgi olmamış falan filan kötü yorum yaparlar bende konu açtım kimse yazmıyor

Furkan Topcu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 09 Kasım 2024, 11:31:53 »
daha bugün veya dün açılmış ahmet tosun akl klinik gibi gibi konulara bak hemen gidip yorum yapılmış yorumlar dolmuş ben açalı 10 gün oldu kimse gelip yorum yapmadı sen açalı 3 gün olmuş kimse yazmadı yazmaz da boşuna bekleme yani

Eminacil

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 10 Kasım 2024, 00:27:47 »
Hayırlı olsun kardeşim saç ekimin gayet sağlıklı görünüyor dökülme yapın da saç ekimine elverişli güzel sonuç gelecek gibi duruyor

CanPolat

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 10 Kasım 2024, 01:32:20 »
Ekim gayet güzel sık olmuş

CanPolat

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 10 Kasım 2024, 01:37:30 »
Alın bölgesi 1 2 cm daha aşağıda olsa daha güzel olurdu sanki

Omer.0202

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 11 Kasım 2024, 04:10:21 »
Doğal görünüm için böyle uygun gördüler zaten dökülmeden öncede böyleydi alına yakın değildi saçlarım çünkü anlım çok geniş

Omer.0202

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 11 Kasım 2024, 04:17:22 »
Bugün 7.güne girdim çatlaklar oluşmasın diye 30 dakikada bir saçıma sprey ile su sıkıyorum ve çatlak olan bölgelere fito krem sürüyorum ama yaz ayındaki tarla gibi su değer değmez 2 dk sonra tekrar kuruyor Büşra hoca ile günlük iletişim halindeyim gayet iyi ilerlediğimizi söyledi sanırım 5 gün içinde kabuk alımı olur

CanPolat

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 12 Kasım 2024, 16:01:34 »
Gayet güzel duruyor

Facebook Twitter Instagram