Gönderen Konu: Saçlarım ekim icin uygun mu?  (Okunma sayısı 111 defa)

Cihad Kahraman

• Yeni üye
  • *
Saçlarım ekim icin uygun mu?
« : 06 Kasım 2024, 00:54:14 »
Merhabalar, 18-19 yaslarimdan beri sac sokulmesi problemi yasiyorum sac dokulmem sakaklarda basladi ve 22 yasindan beri sakaklarim bos daha sonrasinda da 10 yil icinde seyrelme meydana geldi suan tam 30 yasindayim, tepe bolgem ve donor bolgemin durumu fotograflardaki gibi ışık altında cekmeye calistim. Ayrıca suana kadar tedavi icin birsey kullanmadim, bu konuda da tavsiyelerinize açığım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saçlarım ekim icin uygun mu?
« Yanıtla #1 : 06 Kasım 2024, 01:18:34 »
kafanda çok fazla ince telli saç var dökülecek demektir bu sıklaştırma ekimi olacak aralara ve o ince saçlar bu operasyonda beslenmesi zayıflayacağı için daha hızlı dökülür
bunun dışında saç ekimi yaptıracaksın şu anki var olan saçlarına göre yapılacak ve dökülmen devam ettiği için yeterli gelmeyecek

önünde iki yol var ya finasterid kullanıp saç ektirirsin
ya da bir ekim yaptırır sonra 1 sene sonra 1 ekime daha ihtiyaç duyarsın

tabi önemli olan doğru güzel bir saç ekimi merkezi  seçmen
Global Moderator

Cihad Kahraman

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saçlarım ekim icin uygun mu?
« Yanıtla #2 : 06 Kasım 2024, 01:41:53 »
Ekim için Şahin Çelik’i düşünüyorum bu forumdaki bir çok ekimine baktım bana başarılı geldi. Onun dışında söylediklerinizi ben de düşündüm ancak henüz evlenmemiş biri olarak finastrid e bulaşmak istemiyorum onun yerine 2 ekim yapmak daha cazip geliyor ama donör 2 ekim kaldırır mı onu da bilemiyorum, kaldırmayacaksa tabii ki başlamam gerekir o ayrı.Bir de şakaklarım uzun suredir hic yok yani fin ile de sifirdan çıkacak durumda değiller dolayısıyla fin bile kullansam en azından şakaklara bir ekim yaptırmam gerekiyor diye düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir?

Facebook Twitter Instagram