Gönderen Konu: Ürolojiden tahlil talep etmek için ne yapmak gerekiyor  (Okunma sayısı 72 defa)

agabrh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dahiliyeden tahlil isterken sorun olmuyor bir şekilde alıyorum da ürolojide de aynı durum söz konusu mu yoksa tahlil için illa bir sorun lazım mı mesela ben dahiliyede çok üşüyorum falan diyorum bu sayede tahlil yapıyorlar direkt DHT yi ayrı olarak kendim özel hastanede baktırmam gerekiyor sanırım ancak hem genel sağlık hem de saçlar için bir tahlil yaptırmak istiyorum

Alper1

• Hero Member
Ynt: Ürolojiden tahlil talep etmek için ne yapmak gerekiyor
« Yanıtla #1 : 05 Kasım 2024, 22:07:56 »
Doktora finasteride başlamak istediğinizi belirtin ve tahlil yapılmasını isteyin zaten yapmak zorundalar.
  • Yaşınız 22
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

agabrh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 05 Kasım 2024, 22:22:35 »
Doktora finasteride başlamak istediğinizi belirtin ve tahlil yapılmasını isteyin zaten yapmak zorundalar.

cevap için teşekkürler hocam bir ara konuma uğrar mısın https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36682.msg660474#msg660474
yarın asmed ile bir görüşme yapacağım şu an ekim düşünmüyorum ama d12 seviyelerim çok düşük folik asit seviyeleri de düşük çıktı d vitamini takviyesi ve xpecia başladım 1 aydır yarın görüşmeden sonra oral ya da topikal fin başlarım diye düşünüyorum 1 yıl sonra da duruma göre ekim ya da farklı bir yöntem denerim herhalde hem bu yazdıklarım hem konu genelinde bir yorum ve son olarak şampuan tavsiyen var mı? cildim biraz yağlı prozinc plus ve alpecin c1 gördüm şu ana kadar bir fikrin var mı?

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 05 Kasım 2024, 22:52:38 »
cevap için teşekkürler hocam bir ara konuma uğrar mısın https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36682.msg660474#msg660474
yarın asmed ile bir görüşme yapacağım şu an ekim düşünmüyorum ama d12 seviyelerim çok düşük folik asit seviyeleri de düşük çıktı d vitamini takviyesi ve xpecia başladım 1 aydır yarın görüşmeden sonra oral ya da topikal fin başlarım diye düşünüyorum 1 yıl sonra da duruma göre ekim ya da farklı bir yöntem denerim herhalde hem bu yazdıklarım hem konu genelinde bir yorum ve son olarak şampuan tavsiyen var mı? cildim biraz yağlı prozinc plus ve alpecin c1 gördüm şu ana kadar bir fikrin var mı?
Alpecin güzel iş çıkartıyor yağlanma konusunda.
  • Yaşınız 22
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

Facebook Twitter Instagram