Gönderen Konu: Saç ekimi için greft bölgesi uygun mu?  (Okunma sayısı 111 defa)

Kaan Mansız

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi için greft bölgesi uygun mu?
« : 05 Kasım 2024, 21:02:28 »
İyi akşamlar arkadaşlar. Saç ektirmeyi düşünüyorum. Ama ense bölgeden yeterli greft çıkar mı bilmiyorum. Bu konuda yardımınızı istiyorum. Sizce ense bölgem greft için uygun mu?

Bu arada tepe bölgem açık. Çocukluktan beri saçlarım seyrek. Yani ani bir dökülmem hiç olmadı. 14 yaşındayken bile kafamın tepe kısmında ışık altında saç derim rahatlıkla görülüyordu. Çocukluktan beri alın çizgim geride ve seyrek. Ailemde genetik kellik de mevcut. Ama hiçbiri benim gibi çocuklukta seyrek saçlı değilmiş. 20 yaşlarına kadar gür saçlı olup 20 yaşından sonra dökülmüş. Benim ise nerdeyse son 10 12 senedir saç görüntüm aynı.

Bütün bu bilgiler ışığında ne yapmamı önerirsiniz.

Kaan Mansız

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi için greft bölgesi uygun mu?
« Yanıtla #1 : 05 Kasım 2024, 21:05:08 »
Bunlar da diğer fotoğraflar

Kaan Mansız

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 05 Kasım 2024, 21:06:04 »
Bunlar da tepe ve alın bölgesi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Kasım 2024, 23:11:24 »
maalesef değil dostum saç ekimine uygun değilsin düşünme hiç
Global Moderator

Kaan Mansız

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 06 Kasım 2024, 00:08:43 »
maalesef değil dostum saç ekimine uygun değilsin düşünme hiç

Cevabınız için teşekkürler. Dediğim gibi ense bölgem böyle. İnternette bazı videolarda greft bölgesi seyrek olanlarda iki seans uyguladığını veya sakal ya da göğüs bölgesinden kıl alındığını duymuştum. Böyle bir çözüm olabilir mi acaba?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 06 Kasım 2024, 01:20:48 »
gögüs kılları bht ekimi henüz bir başarısını görmedim boş iş yani sakaldan alınacak sayıda yetmez donör de olması gerek alan geniş malzeme yok hocam sen vaz geç bu işten

ekime girsen kafanı kapatamaz alınacak saç e bu sefer donör alan kötü duruma gelecek yani boş ver  ekilenlerde dökülür zaten donör seyrek donör alanda da dökülme var senin
Global Moderator

Kaan Mansız

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 06 Kasım 2024, 08:49:37 »
gögüs kılları bht ekimi henüz bir başarısını görmedim boş iş yani sakaldan alınacak sayıda yetmez donör de olması gerek alan geniş malzeme yok hocam sen vaz geç bu işten

ekime girsen kafanı kapatamaz alınacak saç e bu sefer donör alan kötü duruma gelecek yani boş ver  ekilenlerde dökülür zaten donör seyrek donör alanda da dökülme var senin

Anladım kardeşim. Dediğin gibi ise yapacak bir şey yok. Yine de bir doktora gitmemi tavsiye eder misin kendisinin incelemesi için doktordan randevu almak için ya da ona bile gerek yok mu dersin?

Dediğin gibiyse doktora ön muayene olmaya bile gerek yok

Facebook Twitter Instagram