Gönderen Konu: Dr Hakan Clinic-2 Kasım-4500 Greft-Yaş 33  (Okunma sayısı 485 defa)

Kocadağ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dr Hakan Clinic-2 Kasım-4500 Greft-Yaş 33
« : 05 Kasım 2024, 17:04:12 »
Merhaba arkadaşlar. Bu siteyi keşfetmem geç oldu ancak saç ekim süreci hakkında inanılmaz güzel bir ortam. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekürler.
Benim saç dökülme hikayesi 4 yıl önce başladı ve son bir yılda oldukça şiddetlendi. Bu güne kadar biraz yaş almayı bekledim belki daha iyi sonuç alırım diye.
4 yıl önce saçlarım aşırı yoğundu ama genetikten galiba dökülme 30 yaş sonrası çoğaldı.4 yıl önceki saçlarımın fotoğrafını süreci anlamamız için ekliyorum.

Saç ektirmeye 2024 yılı başında karar verdim ama sonbaharın daha uygun olacağını düşünerek biraz bekledim.Tabi bu sürede araştırmalar yaptım. Benim en büyük önceliğim doğal bir görünüm olmasıydı.Ve sonunda Dr Hakan Clinicte karar kıldım.2 kasım için randevumu aldım.Medikal direktör Koray bey sağolsun her aşamada oldukça ilgiliydi.Ekim yapılacağı gün sabah yedi buçukta İstanbul Nişantaşında bulunan klinikte oldum.İlk karşılama aşamasından sonra Dr Hakan bey ile ekim planlamasını yaptık.Açıkçası ben pek karışmadım bu çünkü ekimlerini zaten beğendiğim için siz nasıl uygun görürseniz diyerek Hakan beye bıraktım.Ardından saç kesimi yapıldı fotoğraflar çekildi ve alıma başlandı.Alım fue Ekim ise dhi tekniği ile oldu.Şunu da ekleyeyim klinik ortamı çok çok iyiydi ve süreç yönetimi profesyoneldi.Alım aşaması iki saat sürdü iğne fobim olduğu için anestezi iğneleri yapılırken biraz ses çıkardım ama sağolsun arkadaşlar yardımcı oldu.Benim beklentim daha acılı bir süreçti.Alım sonrası lavobaya gittim yemek isteyip istemediğim soruldu ben istemedim ve hemen ekime geçildi.ekim işlemi de yaklaşık 4 saat sürdü.Hakan hoca ön çizgi kanal açılımını kendi yaptı sık sık ekime katıldı ve arkadaşlarla direktifler verdi.ekip kalabalıktı ve herkes işine aşırı odaklıydı ben muhabbet etmeye çalıştım ama pek olmadı :)  ekim aşamasında 3 saat uyuya kaldım iyide oldu.ve sonunda şükür masadan kalktık.sargı yapıldı ve kullanacağım şampuanlar ve ilaçlar bir paket halinde verildi ve Dr Hakan bey geniş bir bilgilenndirme yaptı.
Fotoğrafları ekliyorum değerli yorumlarınızı ve belirtmek istediklerinizi yazarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

Kocadağ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Hakan Clinic-2 Kasım-4500 Greft-Yaş 33
« Yanıtla #1 : 05 Kasım 2024, 17:09:33 »
Bunlarda ekim öncesi planlama ve ekim sonrası fotoğraflar.

Kocadağ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 05 Kasım 2024, 17:13:06 »
Bunlarda ekimden tam 72 saat sonraki hali.

Captain07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 06 Kasım 2024, 10:36:23 »
Hayırlı olsun . Hakan hocaya ektirenler kervanına katıldın sende . Konunuzu takip edeceğim.  Güzel ve sık bir ekim olmuş.  Umarım sunucuda aynı şekilde güzel olur.

Kocadağ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 06 Kasım 2024, 12:53:41 »
Hayırlı olsun . Hakan hocaya ektirenler kervanına katıldın sende . Konunuzu takip edeceğim.  Güzel ve sık bir ekim olmuş.  Umarım sunucuda aynı şekilde güzel olur.
Sağol hocam.Evet Hakan hocanın ekim sonuçları dikkatimi çok çekiyordu.İnşallah istediğim gibi olur ara ara güncelleme atarım

Kocadağ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 07 Kasım 2024, 15:03:42 »
Arkadaşlar tüm ödem kafamın arkasında birikti baya bir ağırlık var beş gün oldu ne zaman geçecek tavsiyeniz var mıdır ne yapabilirim

Kocadağ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 07 Kasım 2024, 20:38:19 »
Arkadaşlar bilgisi olan yazabilir mi

Kocadağ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 09 Kasım 2024, 15:21:08 »
Saç ekiminin 7. günü doldu ekim bölgesi ve donör bölgenin fotoğraflarını ekledim yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Kocadağ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 09 Kasım 2024, 20:39:21 »
@hintel hocam yorumlarını merak ediyorum.

Captain07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 12 Kasım 2024, 13:50:30 »
Dostum herşey olması gerektiği gibi ilerliyor.  Bende hakan hocaya ektirdim 2 ay önce.  Sabırla beklemekten başka çare yok . Saç deriniz falan sağlıklı. Artık 1 sene sabretcen bizim gibi :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 12 Kasım 2024, 17:12:53 »
Hayırlı olsun saç ekimi güzel ve sık duruyor ön çizgiyi randrmize Yapmış Hakan Bey’in çizgisi kendine has biraz güzel duruyor umarım güzel sonuç alırsın saç ekimini destekleyebilirsin de medikal olarak geçmiş olsun temiz güzel sık bir saç ekimi
Global Moderator

Kocadağ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 12 Kasım 2024, 19:18:10 »
Dostum herşey olması gerektiği gibi ilerliyor.  Bende hakan hocaya ektirdim 2 ay önce.  Sabırla beklemekten başka çare yok . Saç deriniz falan sağlıklı. Artık 1 sene sabretcen bizim gibi :)
Teşekkür ederim.bence ekim yaptırdık zor olan geçti beklemek daha kolay gibi

Kocadağ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 12 Kasım 2024, 19:20:31 »
Hayırlı olsun saç ekimi güzel ve sık duruyor ön çizgiyi randrmize Yapmış Hakan Bey’in çizgisi kendine has biraz güzel duruyor umarım güzel sonuç alırsın saç ekimini destekleyebilirsin de medikal olarak geçmiş olsun temiz güzel sık bir saç ekimi
Görüşün için teşekkürler hintell.forumda takviye konuşunda çok fazla bilgi var senin ekim sonrası tavsiyen nedir.hakan hoca proscar tavsiye etti 4 e bölüp pazartesi çarşamba cuma günleri içiyorum.başka birşeye gerek var mı.benim saç tellerim hep inceydi

Kocadağ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 14 Kasım 2024, 12:25:31 »
Merhaba arkadaşlar kabuk dökümü 11. günde yapıldı.farklı bir şehirde olduğum için evde arkadaş yaptı bence kolay ama sabır isteyen bir işlem.güncel fotoğrafları ekliyorum.

Onur2508

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 16 Kasım 2024, 13:30:07 »
Hayırlısı olsun hocam kabuk dökümü sonrası sıklık güzel görünüyor. İnşallah beklediğin sonuca ulaşırsın.
  • Ekim Tarihi: 4.11.2024
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Hakan clinic
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 27

Facebook Twitter Instagram