Arkadaşlar abilerim ve genç yaşta bu siteye düşen yaşıtlarım
20 yaşındayım ve seboreik dermatit hastasıyım
2 ay önce çok ciddi bir dökülme yaşadım ve saçlarımın hacmi büyük ölçüde düştü şuan dışardan bakan biri bunu fark edemiyor ama ben fark edebiliyorum
Bu sorun için cildiyiye gittim fakat ilgilenmeden ailemde kel olup olmadığını sordu ve erkek tipi dökülme dedi (anne tarafının fırça gibi saçları var baba tarafı kel)
Biliyorum ne kadar moral bozucu bir şey olduğunu ve sizleri cidden iyi anlıyorum
Forumda bir çok kişinin deneyimini okudum ama ya hep yarım kalmıştı yada yan etkiler hakkında konuşuluyordu ve sürekli devam edenlerde iyi sonuçlar gördüm bazılarında sanki kel noktalar da kapanmış gibiydi yeni seç çıkarmıyor diye biliyorum ama olan saçları koruması ve güçlendirmesi bile gayet iyi bir sonuç
Bana burda yaşın erken yan etkileri şöyle demeyin rica ediyorum
Motorsiklet süren biriyim ve 2 günlük yağlı saçlarımla sertçe oynayınca 8-10tel dökülüyor bir çok ufak saç döküntü görüyorum (10-15adet günlük) eğer saçlarımla oynamazsam büyük saçlar 1-2tel dökülüyor en fazla
Finastreidi 13 gündür kullanıyorum (yanlış bilgi verdiysem bunu güncellerim)
Hiçbir yan etki yaşamadım
13 gün önce çekildiğim fotoğraflar mevcut onları buraya bırakacağım
Bugün itibariyle desteklemesi için xpecia başlamayı düşünüyorum ayriyeten sabahları 1 diş sarımsak yutuyorum ve sabahları aç karna sodyum bikarbonat kullanıyorum(egzama için) ayrıca daha sağlıklı ve düzenli beslenmeye başlayıp sporda yapmaya başladım bu süreci desteklemek için
Dermaroller eklemeli miyim ?
Önerilerini bekliyorum okuduğunuz için teşekkür ederim