Gönderen Konu: 06.01.2018 Bursa estetik international - yaklaşık 3000 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 31257 defa)

Berko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba sürecin sonuna gelmek üzereyim, 8. Aya girdim.
Bunlar da paylaşacağım son fotoğraflar olur muhtemelen. Anladığım kadarıyla forumda popüler olan 3-5 doktor var ve onun dışındaki operasyonlara yorum anlamında pek rağbet edilmiyor.
Neyse sağlık olsun. Ben yine de süreceği sonuna kdar paylaşacığımı söyledim ve bundan sonra da pek gelişme olmayacağı için paylaşımları noktalıyorum. Herkese kolay gelsin bu zorlu süreçte.

Berko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bunlar da son fotolar:

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun dostum sonuç güzel gibi. Beklentini karşıladımı senin, memnun musun?

Berko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim, sonuç beni tatmin etti diyebilirm. Bir de bu süreçte askere geldiğimi hesaba katarsak, stres vs her an şapka bere takmam da cabası. Bunlara rağmen sonuç güzel.

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
güzel sonuç hayırlı olsun ama verteksi pek anlayamadık çünkü ekim öncesi fotosu yok.

Berko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sağolun, vertekste pek bir fark yok gibi zaten böyleydi aşağı yukarı, zaten fark yaratacak sayıda da ekim yapılmadı o bölgeye.

xlennonx

• Yeni üye
  • *
Hocam merhaba, son durum fotosu paylasabilir misiniz ben de 2 ay once ali ekber hocada ekim yaptirdim hocanin ilgisi gayet iyiydi ama kafda bazi supheler var.sizin ekimin son hali guzel duruyor.bu arada ben cok fazla internete vakit ayiramiyorim o nedenle ekimden 1 yil sonra surecle ilgili detayli paylasimlarda bulunma niyetindeyim.herkese iyi geceler.

Romanadam

• Sr. Member
sonuç güzel olsa bile ekim planlaması hatalı bence 1000 greftle aynı sonuç elde edilirdi hatta 500 greft diyelim.

halil can

• Yeni üye
  • *
Hocam merhaba, son durum fotosu paylasabilir misiniz ben de 2 ay once ali ekber hocada ekim yaptirdim hocanin ilgisi gayet iyiydi ama kafda bazi supheler var.sizin ekimin son hali guzel duruyor.bu arada ben cok fazla internete vakit ayiramiyorim o nedenle ekimden 1 yil sonra surecle ilgili detayli paylasimlarda bulunma niyetindeyim.herkese iyi geceler.

Merhaba memnun musunuz onu merak ettim hocam tavsiye eder misiniz

halil can

• Yeni üye
  • *
Bunlar da son fotolar:
Kardeşim nasıl son durumlar ayrıca organik saç ekimi mi yaptırdın normal mi merak ettim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Güle güle tara saçlarını mutlu olmana sevindim
Global Moderator

Berko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba yıllar sonra,
Ekimden yaklaşık 5 yıl geçti ve ekin öncesinden daha seyrek bir saçım var arkadaşlar. Ya ekilenler döküldü, ya kendi saçlarım dökülmeye devam etti bu süreçte bilemiyorum. Ama uzun vadede ilgili kurumu önermiyorum.

yeahrigt

• Yeni üye
  • *
Merhaba yıllar sonra,
Ekimden yaklaşık 5 yıl geçti ve ekin öncesinden daha seyrek bir saçım var arkadaşlar. Ya ekilenler döküldü, ya kendi saçlarım dökülmeye devam etti bu süreçte bilemiyorum. Ama uzun vadede ilgili kurumu önermiyorum.
Ekim yaptırdığınızda kaç yaşındaydınız şu an kaç yaşındasınız

Facebook Twitter Instagram