Gönderen Konu: 06.01.2018 Bursa estetik international - yaklaşık 3000 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 31260 defa)

Berko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
hocam manuel alım mı yapıldı hangi yöntemle ekim yapıldı fiyat nedir bilgi verirmisin

Mikromotorla alım yapıldı, kök alımı ve ekim sırasında hiç acı hissetmedim. Ekimi de 2 bayan arkadaş yaptı. Fiyat olarak 6-8 bin civarına ekiyorlar ama ben doktoru tanıdığım için ayrıca indirim yapıldı.

Berko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
3. Ay (90. Gün) fotolarını ekliyorum. 60. Gün ile fark yok gibi. Mevcut saçlar uzadı sadece kendim makasla düzelttim, enseleri de makinayla aldırdım.

Ufak da olsa bir fark olması gerekmez miydi son 1 ayda? Yorumlarınızı bekliyorum.

Koksalberk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Benimde 80.gun istanbul subesinde ekyirdigim. Benim icinde gozle gorulur bi gelisme yok ama flasli cekim yaptigimda bir suru tuylenme var cikislar bu sekildemi oluyor bilmiyorum.  Soylenene gore 3.ayda cikislar basliycak umarim bol bol ckislarlar yasarsin bu ay.

Çocuktum

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Abi harbiden çok zor galiba 80-120 arası.. bende 87 oldu şu an gelişme yok hatta hala dökülüyo. :o Bilemiyorum...

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Beyler biraz sabır  :) ard arda patlatmışdınız fotoğrafları şu an daha yeni çıkmaya başlayacak saçlarınız.120 gün falan olduğunda halen bir gelişme olmazsa o zaman panik yapın.

Berko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
O vakit 120 yi bekleyelim beyler napalım can sıkmak yok
Sağlam bi atak yapmasını umalım bu ay

Köksalberk: aynen dostum minik minik baş vermiş kökler fotodan belli oluyor

Çocuktum: bu dökülen saçlar ekilenler mi yoksa önceki saçların mı acaba? Bahar ayı dökülmesi falan olabilir mi?

Herkese bol sabır 😊

Çocuktum

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hem şok  dökülmenin devamı  şeklinde  hemde normal dokulmede var . Bahardan mı dersin. Benim kafa sonbahar yaşıyor. :(

Berko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hem şok  dökülmenin devamı  şeklinde  hemde normal dokulmede var . Bahardan mı dersin. Benim kafa sonbahar yaşıyor. :(

Bence mevsim geçişindendir, benim de bu ara dökülmeye başladı mevcut saçlar banyoda vs tel tel geliyor. Can sıkıcı tabi ama normaldir diye düşünüyorum 🤔

Berko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
4. aya 4 gün kaldı. Uzun bir süre paylaşım yapamayacağım askere gideceğimden dolayı.

4.ay fotoları şu şekilde

Koksalberk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Berko seni  saclarinin neresi ekim gelisme var mi yokmu ben anlayamadim sen yazarsan daha iyi anlariz heralde gelismeleri

Berko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Berko seni  saclarinin neresi ekim gelisme var mi yokmu ben anlayamadim sen yazarsan daha iyi anlariz heralde gelismeleri

Şu iki fotoyu karşılaştırınca az biraz gelişme var gibi ama öyle ahım şahım bir gelişme yok henüz.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Şu iki fotoyu karşılaştırınca az biraz gelişme var gibi ama öyle ahım şahım bir gelişme yok henüz.
Berko, ekilen saclar 4 ayda, ana saclarinin kalitesine varmaz ki. Ekilenler deriyi örtmüsmü...?? Hemde araliksiz örtmüs...!! Bi 3-4 ay sabret, ozaman farki görürsün.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
çok erken henuz yenı başladı çıkışlar gelişmeyi degerlendırmek için erken dostum
Global Moderator

Berko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
5 ay 10. gün fotoları ıslak ve kuru

Berko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu da gelişimi görmek açısından,, yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Facebook Twitter Instagram