Gönderen Konu: 06.01.2018 Bursa estetik international - yaklaşık 3000 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 31258 defa)

Berko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
16 ocak (10. Gün) Kabuk dökme işleminin yapıldığı gün, biraz hoyratça davranılıyor bu aşamada kafaya nerde o hassas dokunuşlar. Yıkama esnasında bütün ekilenler döküldü kesin diye düşündüm.
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2018, 13:05:12 Gönderen: Berko »

Mrblack

• Sr. Member
Hayırlı olsun çok detaylı titiz bir paylaşım ben güzel bir sonuç olacağını umut ediyorum bu ekimin umarım ekilen saçların yönlerinde doğallık problemi yaşamassınız eksiklerde dediğiniz gibi rutuşlanır ileride eksik olan bölgeleri tamamlayacak daha uzman bir hekim de burda araştırarak zaten kim ne konuda başarılı çözersiniz hayırlı olsun.

Berko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim saç yönünü hafif sağa doğru meyilli olarak ekmişler, dökülmeden önce de öyleydi zaten. umarım sonuç güzel olur dediğiniz gibi de, katlandığımız hem fiziksel hem psikolojik sıkıntılara değer.

Berko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
26 ocak (20.gün) arkadaşlar. Yıkamaları 2 günde bire indirdim. Bilmiyorum iyi mi ettik kötü mü ettik ama, çok sık yıkamadan geldi ztn bu kellik başıma. Azaltmam lazım sık yıkamayı.
Donör bölgeyi çekmemişim 20. Gün ama bir şey kalmadı zaten orda tamamen iyleşti diyebilirim.
Bu arada doktorum bere takmanda sıkıntı olmaz dedi hani sosyal ortamlarda falan bere takıyorum, umarım zararı olmaz.

Berko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
1 şubat (26.gün) yani bugün arkadaşlar şuan işyerinde çektim fotoları. Gözle görülür bir seyreklik var, tabiri caizse yolunmuş tavuk gibi duruyor bazı yerler. Şok dökülme tam başlamadı ama yıkama esnasında elime geliyor baya bir greft. İlk ekim fotolarında kulak üstü donör alana fazla girilmiş gibi gelmişti bana, ve şimdi orası baya seyrelmiş duruyor. Umarım toparlar. Arka donçr alan ise tamamen topladı ve yine gür duruyor.

Bugünden sonra da paylaşımlarım devam edecek. Aydan aya aktarırım gelişmeleri, herkese geçmiş olsun.

Bu arada söylemeyi unutmuşum ilk yazıda, Ali Ekber Yürekli hocam çok ilgilendi ekim sırasında ve sonrasında. zaten kendisi de aynı ekibine saç ektirmiş bir doktor olarak. Youtube üzerinden bakabilirsiniz Ali Ekber Yürekli saç ekimi yazınca çıkıyor. Herkese teşekkürler.

Hmtaksz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba hayırlı olsun ekiminiz çok iyi gözüküyor iyi günlerde tararsınız inşallah yalnız kafama takılan bir şey var 26 günde olmanıza rağmen hiç şok dökülme olmamış gibi duruyor sizin gözlemlediğiniz şok dökülme var mıdır ?

Berko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba, teşekkür ederim. Şok dökülme dediğimiz dönem bence yeni başlıyor. En son yıkamamda avucumda 10-15 arası greft vardı, bundan sonra da o şekilde devam edecek gibi duruyor. Ama mevcut saçlarım da uzamaya başladığı için dökülenleri bir nebze kapatıyor sanki. Bir sonraki paylaşacağım fotoda daha net anlaşılır durum.

Berko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
An itibari ile ekşide paylaşmış bulunuyorum, umarım bu sayede daha çok kişiye yol gösterir forum.
İlgili link:

https://eksisozluk.com/sac-ekimi--1780966?p=13

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
An itibari ile ekşide paylaşmış bulunuyorum, umarım bu sayede daha çok kişiye yol gösterir forum.
İlgili link:

https://eksisozluk.com/sac-ekimi--1780966?p=13

Tesekur ederiz
Global Moderator

Berko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
13 Şubat (1 ay + 1 hafta) fotoları. Son bir haftada baya döküldü ekilenler. Artı kendi saçlarım da döküldü. Umarım kısa sürede toparlar. Donör tamamen iyileşti artık sadece kulakların hemen üstü biraz seyrek kaldı, zamanla orası da kapanır diye düşünüyorum.

Berko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
6 mart (2. Ay)
Saçlarımı 2 güne bir alpecin şampuan ile yıkıyorum. Eskiden her yıkama esnasında 10-15 saç teli görürdüm avucumda, şuan tek tel saçım dökülmüyor duşta vs (şok dökülme hariç tabi)
Diyeceğim o ki saçlarınızı her gün yıkamayın!

2.ay fotoları paylaşıyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Saçların donör bölgen güzel toparlamış ama çıkışlara biraz daha var gidişat güzel görünüyor
Global Moderator

Berko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saçların donör bölgen güzel toparlamış ama çıkışlara biraz daha var gidişat güzel görünüyor

Teşekkür ederim Hintell, moral oldu.
Beklemedeyiz bakalım :)

Fatih33

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam manuel alım mı yapıldı hangi yöntemle ekim yapıldı fiyat nedir bilgi verirmisin

Facebook Twitter Instagram