Gönderen Konu: Finasteride kullanmışlar veya bilgi sahiplerinden tavsiye istiyorum  (Okunma sayısı 256 defa)

Atibbaba

• Full Member
Kime sorsam minoxilden uzak dur saçlarını mahveder diyor finasteride tek başıba kullanımda önlerde etki eder mi olanı korur mu ?

agabrh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
adama dalga mı geçiyorsun diye sorarlar bence hali hazırda olan tedaviye devam et bittim falan yazmışsın ama bitmelik saç görmemişsin hocam dert etme çok

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saçının kel kalmış bir durumu yok ama Önlerde kesinlikle olanı korur, şuan incelmiş dökülme yolunda olanları da kurtarır.Önlerdeki tek tek aşağı düşmüş gözükenleri canlandırır diye düşünüyorum

Atibbaba

• Full Member
+
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Xpecia, Dermaroller
Mevlam bir çok dert vermiş beraber derman vermiş,bu öldürücü saç dökülmesine neden ilaç vermemiş? Psikolojim aşırı bozuldu bittim saygılar…

Atibbaba

• Full Member
+ finasteride toparlamaz mı
  • Yaşınız 22
Mevlam bir çok dert vermiş beraber derman vermiş,bu öldürücü saç dökülmesine neden ilaç vermemiş? Psikolojim aşırı bozuldu bittim saygılar…

Alper1

• Hero Member
Minoksidil bu saça uygulanmaz sadece finasterid kullanın ve olanları koruyun zaten şakaklardaki dökülmeler yeniyse finasterid orayı geri çıkartabilir.
  • Yaşınız 22
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

Atibbaba

• Full Member
Minoksidil bu saça uygulanmaz sadece finasterid kullanın ve olanları koruyun zaten şakaklardaki dökülmeler yeniyse finasterid orayı geri çıkartabilir.
hocam finasteride hakkında genel yorumun nedir uzun yıllar kullanılır mı ?
  • Yaşınız 22

Alper1

• Hero Member
hocam finasteride hakkında genel yorumun nedir uzun yıllar kullanılır mı ?
Kelliğin mucizesidir hocam. Yan etki görülmediği takdirde istediğiniz kadar uzun yıllar kullanabilirsiniz hatta forumda 10 yıldır kullanan arkadaşlar var.
  • Yaşınız 22
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

Facebook Twitter Instagram