Güncelleme, bugün ekimin ardından 15. gün. Herhangi bir kabuk kalmadı, saçlarımdaki tüm kabuklar döküldü. Günaşırı yıkama yapıyordum. Artık normal duş rutinime döneceğim (2 günde 1, bazen de 3 günde 1), şampuan olarak ilk ay bebe şampuanı kullanmaya devam edeceğim. İlk ay bittikten sonra farklı bir şampuana geçiş yapmayı düşünüyorum. Noktasal ufak birkaç yer ağrı yapıyor, onun harici başımda bir şey yok. Gayet memnunum. Bu ağrıları neden yaptığı hakkında bir bilgim yok (biri ekim yapılan bölgede, diğeri donör bölgede 2 yerde ufak bir ağrı var), kliniğe sordum dönüş bekliyorum. Olmazsa yarın kliniğe gideceğim. Bunun dışında ekim yapılan bölgede hissizlik mevcut, zaman içerisinde geçeceğini ümit ediyorum. Hissizlik ilk günküne göre azaldı, genel anlamda his gelmeye başladı. Bazı yerleri ilk güne göre daha rahat hissediyorum.
Takviyelerime düzenli şekilde devam ediyorum. Donör bölgem ve ekim alanı aşağıdaki gibidir. Normalde bir kızarıklık vs. bir şey yok. Duştan yeni çıktığım için hafif kızarıkmış gibi gözükebilir, sert yıkama yapıyorum. Onun dışında herhangi bir şey yapmıyorum. Evden çıkmadığım için henüz sakal traşı olamadım, kötü görüntü için özür diliyorum. Takviyelere de düzenli şekilde saati kaçırmadan devam ediyorum. Öneri ve yorumlarınız var ise bekliyorum.
Edit: Şok dökülme henüz başlamadı. (Donör bölgede bazı yerlerde çizgisel olarak saç yok, oralar ufakken kafayı delmelerden kaynaklı yok, saç alımıyla alakalı değil
)
Takviyeler:
Pozitif Takviyeler:
Proscar 1,25 mg (günde 1)
omega 3 (günde 1)
d3 vitamin (günde 1)
coraspin (günde 1)
dr wagner c vitamini (3 günde 1, bunu içtigim gün d vitamini içmiyorum çünkü içinde d vitamini de bulunduruyor ilaç)
nutraxin 5000mg biotin (günde 1)
Negatif takviyeler:
Günde 10-15 dal civarı sigara