Öncelikle saç ekiminiz hayırlı olsun. Güzel bir açıklık ve güzel bir ekim yapılmış. Takviyeler konusuna gelince burada fikir almak önemli ancak sonrasında oluşabilecek olumsuz bir durumda bu konuda siz ve ekim merkezi ile muhattap olacaksınız. O nedenle şunu söyleyebilirim doğru yapılan bir saç ekiminde herhangi bir takviye kullanıma aslında gerek olmamalı. Antiandrojen kullananları anlayabiliyorum, sonuçta agresif bir dökülme devam ediyorsa ekilen saçlar yine bu durumdan etkilenebilir. Ama topikal spreyler sürecin başarı oranını arttırmak adına kullanılan takviyeler. Eğer siz kullanmak istemiyorsanız bu durumu ekim merkeziniz ile görüşmeniz daha doğru olacaktır. Kullanırsanız süreciniz hızlanır ama daha sonra minoksidili bıraktığınızda ekim olmayan saçlarınız bu durumdan etkilenebilir. Siz de önceki üyelerin yaşadığı deneyimlerden yola çıkarak bu durumdan bilinçlendiğiniz için, merkeze endişelerinizi rahatlıkla anlatabileceğinizi düşünüyorum. Hani sonradan oluşabilecek başarısız bir ekim senaryosunda en azından öncesinde bu konuyu konuşursanız sizin adınıza iyi olur diye düşünüyorum. Tüm bu yazdıklarıma rağmen bence güzel bir ekim yapılmış. Kişisel fikrim güzel bir sonuç alacağınızı düşünüyorum. Zaten başarı yüzdesi yüksek bir merkezde ekim yaptırmışsınız.