Gönderen Konu: Saç ekim öncesi saç çizgisi nasıl olmalı.  (Okunma sayısı 80 defa)

Sercio

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekim öncesi saç çizgisi nasıl olmalı.
« : 30 Ekim 2024, 21:03:05 »
Merhabalar. 2 Kasım Cumartesi günü saç ekim operasyonuna girecem Mersinde. Saç çizgisi nasıl olmalı sizlerin tecrübesin yararlanmak istiyorum. Fotoğrafıgımı ekleyecem. Sizlerden ricam ön çizgiye yardımcı olmanız. Özellikle hintell hocamın çizgisini merakla bekliyorum :)
Ayrıca ekimden sonra hangi takviyeleri almam gerekli. Şu an D vitami biraz düşük olduğu için kullanıyorum ve magnezyum takviyesi alıyorum. Herkese selamlar saygılar. Ekimen sonra fotoğraf yükleyip değerlendirme almak isterim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekim öncesi saç çizgisi nasıl olmalı.
« Yanıtla #1 : 30 Ekim 2024, 21:12:18 »
Selamlar dostum hayırlı olsun ön çizgin böyle olmalı ama dostane bir tavsiyede bulunmakmisterim mersinde ektirme. Güzel forumda başarısını kanıtlamış bir yer seç vaz geç derim gerisi sana kalmış
Global Moderator

Sercio

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 30 Ekim 2024, 21:16:33 »
Hocam teşekkürler cevabınız için. Ekimi yapacak ekip benim akrabam olur o yüzden detaylıca konuşup onlarda karar kıldım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 30 Ekim 2024, 21:19:36 »
hayırlısı dostum akrabanda olsa fark etmez bu iş yetenek
işlemi yapan yeteneğği ile sınırlıdır

umarım güzel olur saçların
Global Moderator

Sercio

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 30 Ekim 2024, 21:21:27 »
Çok teşekkür ederim hocam. Ekimden sonra fotoğraflarımı burdan paylaşacam ve inşallah güzel yorumlarınızı alırım.

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 30 Ekim 2024, 22:59:48 »
V şeklinde değilde M şeklinde olursa daha güzel olur ama M zordur daha geniş bir alanı kapsadığı için saç çıkartma yüzdesi yüksek ve doğal ekim sonucu elde etmek için uygun teknikleri kullanan klinikleri tercih edin.

Facebook Twitter Instagram