Gönderen Konu: Saç Ekimine Uygunmuyum? Yaş 40  (Okunma sayısı 172 defa)

Kaan90

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç Ekimine Uygunmuyum? Yaş 40
« : 29 Ekim 2024, 23:30:07 »
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır misafir olarak siteyi takip ediyordum. İçimde 3-4 yıldır  hep bir saç ektirme hevesi vardı ama bir türlü cesaret edememiştim.

Bu sene artık ektirmek istiyorum, lakin cesaretimi kıran cevaplar aldım bazı merkezlerden.

Öncelikle yüz yüze, tek bir görüşmem oldu. Muayene için Sakarya`da hastane içinde ekim hizmeti veren bir yere gittim.

Saçımın ince telli fakat ekim için uygun olduğu söylendi. Detayına girmeyeyim ama merkez bana hiç güven vermedi.

Whatsapp aracılığı ile bazı merkeze saç resimlerimi gönderdim, Ciddiye aldıklarımdan aldığım iki cevap örneği;

Asuman Hair : Donör bölgeniz yetersiz, Saç ekimi için Uygun değilsiniz malesef.

Medeks : Zor bir işlem ama İlk seansta aynaya baktığınızda gözünüzün gördüğü tüm bölgeyi kapatırız, Tepe bölgesi 2. bir seans ile kapatılır.

Tersine iki cevap ile arafta kaldım. Sizlerinde değerli  yorumlarını bekliyorum.

Şimdiye kadar herhangi bir ilaç kullanmadım
Saç dökülmemin bittiğini düşünüyorum.

Sizce saç ekimi için uygunmuyum?

Kaan90

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimine Uygunmuyum? Yaş 40
« Yanıtla #1 : 03 Kasım 2024, 22:31:20 »
@hintell hocam bi yorum yaparsan çok sevinirim. karar vermekte çok zorlanıyorum.

Enes Ernim

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Kasım 2024, 11:45:04 »
Merhaba donör alan hem yetersiz hem güçsüz. Ekim sonrası donör alandaki göze çarpacak boşluk ve ekim alanındakı seyreklik sorunlu olacaktır. Seni tatmin edecek çilene değecek bir sonuç alma ihtimalin çok zayıf. Maddi manevi yıpranmamanı öneririm bende. Selametle

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 04 Kasım 2024, 14:16:28 »

Donör alan seyrek duruyor açık alan baya geniş bir medeks ile görüşün isterseniz csnlı consültasyon daha iyidir buradan pek uygun durmuyor
Global Moderator

Kaan90

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 04 Kasım 2024, 14:35:54 »
@Enes Ernim Değerli yorumun için teşekkür ederim.

@hintell Hocam sizden gelecek direk olumsuz bir cevaba, vazgeçmeyi düşünüyordum Saç ekimi işinden.

Binlerce Sonuç gördünüz yıllardan beri, kanaatinize gerçekten çok değer veriyorum.

Bugün için AKL e cevap verecem diye söylemiştim, tavsiyenize uyup Medeks ile tekrar görüşmeyi deneyeyim.

Teşekkür ederim.

Facebook Twitter Instagram