Öncelikle forumu hiç takip etmiyorum ve takip etmeden nasıl kullanacağımı anlamadan yazmaya başladım ve pek görülmediği için yorum da yapılmadığı için umursamadan kısa cevaplar halinde yazıyorum. Ayrıca ben eşimin adına yazıyorum hairofla alakalı pek bişey görmediğim için ben süreci paylaşmak istedim . Evet nekroz oldu ama bu bizim suçumuz değildi nekroz oldu evet ama hiç saç çıkmadı değil yazınki saçım önden sıktı VE BİZİ MEMNUN ETTİ sadece nekroz olan alanda çıkmaması bizi üzdü ama ekim yapılan yer en azından destek olup arkalarında durdular daha önce bir yerde saç ekimi yaptırıp çıkmadıgında ya da bi sorun oldugunda ilgilenilmediğini okumustum. en azından ilgilenmeleri bizim içimizi rahatlattı. biz zaten en kötü ihtimali düşünüp en fazla çıkmaz diyerek ektirdik. Ekim yapılmadan önce nekrozun ne olduğunu falan bilmiyorduk. ikinciye ektirdik şimdi ve tekrar süreci paylasıcam
“Forumu hiç takip etmiyor olmanız, forum kullanabilmek için eşinizden yardım alıyor olmanız, nekroz ile alakalı sizin sucunuzun olmaması (tabi ki sizin suçunuz yok , ekim merkezinin hatası) , saçınızın olması gerektiğinden az çıkması ve bütün bu olanlara rağmen ekim merkezinizin 2. Revize Ekimi ücretsiz yapıyor olması, sizin bu durumdan memnun kalıp “çok memnunum herkese tavsiye ederim” diyor olmanız “ size hiçbir forum kullanıcısına GERİZEKALI deme izni vermez.
Zaten forumu kullanamıyor olduğunuz, Ekim yaptırmış olmanıza rağmen bu işten hiç anlamıyor olduğunuz paylaşımlarınızın niteliksizliğinden belli oluyor.
Öyle ki zaten forumu takip ediyor olsaydınız bana “ gerizekalı” demek yerine teşekkür ederdiniz.
Ben size önceki mesajımda yaşadığınız süreci ortalama zekaya sahip olduğunuzu varsayarak anlatmaya çalıştım, anlayamadığınız İçin gereksiz ve anlamsız bir tepki vermişsiniz.
Şimdi BİLALE anlatır gibi anlatayım , belki idrak eder özür dilersiniz.
-ilk Ekiminiz maalesef başarısız sonuçlanmış, siz her nekadar optimist bir yapıya sahip olsanızda, uzaktan foto paylaşıyor olsanızda sonucunuz maalesef başarısız. Ekim sonucu değerlendirilirken her nekadar sizin memnuniyetiniz önemli bir kriter olarak degerlendirilsede asıl önemli olan parametreler
- açıklıgınız, donör ve mevcut saçlarınızın Durumu, Ekim yapılan greft sayısı ve göreceli olarak bu iş için ödediğiniz ücret.
Nekroz ise sizinde söylediğiniz üzere Ekim merkezinin suçu.
Siz ekim merkezinize para taahüt ettiniz ve tahminimce ödediniz. Onlar ise size saç taahüt ettiler nekroz vs. Sebeplerden dolayı söZlerini yerine getiremediler. Bu sebeple 2.revize Ekimini yapıyorlar. Bu sizin bu firmayı tavsiye etmeniz için yeterli bir sebep degil. Firma zaten sözünü tutmak ile yükümlüdür. Bazı diger firmaların yaktıkları hatayı kabul etmiyor olması “kabul edenleri iyi firma” yapmaz. Olması gereken zaten bu.
Tavsiyem , süreci tarafsız bir şekilde paylaşınız , forum kullanıcıları sizin tahmin ettiğiniz gibi “gerizekalı” degil, süreç sonunda merkez iyi bir merkezmi, tavsiye edilesimi ,değil mi, anlayabilirler.
Geçmiş olsun