Arkadaşlar Merhaba
İlk ekimimi 21 yaşında yaptırmıştım 2500greftlik ön çizgiye yapıldı genel olarak sağ ve sol şakağa,faul üstüne ekim oldu. Saçın orta ve verteks kısmına ekim yapılmadı,konu linkini de bırakıyorum.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=22227.0Aradan 4 sene geçti son bir seneye kadar saç aklıma gelmiyordu ama tabi ekimden de tam olarak memnun değildim ön çizgiye ekilmesine rağmen ön taraf hiç bi zaman çok hacimli olmamıştı ama 4 senemi kurtardı en azından.
Şimdi 25 yaşındayım ailemde babamın saçı şuan benim attığım üstten çekilmiş saçlar gibi dökülmesi,anne tarafı dayı ve dede nw7
Kendi saç dökülme tipim Nw kaç olur hep analiz ettim ama tam kestiremedim o yüzden ikinci ekim için 29-30 yaşımı bekliyordum fakat saçlarım bu şekilde ön taraftan bakıldığında orta kısımlara kadar gözüküyor tel tel görüntüsü var,saçlarımı yukarıya kaldırıp tam randımanlı olarak kullanamıyorum bir tarafa yatırıp hacimlendirerek kullanıyorum.
Özet olarak biraz estetik amaçlı bi ekim düşünüyorum,orta kısıma girmeden ön çizgi ve biraz arkasına girilip ön hattı lise çağlarındaki gibi bi saça sahip olmak istiyorum kendimce.
Sizlerin fikirlerini merak ediyorum nasıl bir yol izlemeliyim,ekim yaptırayım mı,kaç greft yaptırmam mantıklı olur ileriki yaşlarım için fikir belirtirseniz sevinirim.
Not olarak şuan ön tarafı kuvvetlendirmek istiyorum bir yandan ama benim için ilk başta ileriki yaşlardaki dökülmeye yeterli miktarda greft bırakmak geliyor..