Gönderen Konu: Dr. Hakan Clinic / 2800 Greft Ön Bölge  (Okunma sayısı 437 defa)

SemiAytimur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dr. Hakan Clinic / 2800 Greft Ön Bölge
« : 28 Ekim 2024, 17:46:04 »
Herkese merhabalar,
Saç ekimiyle ilgili deneyimlerimi paylaşıp, fikir vermek istiyorum. Saçımın ön tarafındaki dökülmeler geçen seneye oranla epey bi artmıştı. Ve saç ektirmeye karar verdim. 1 ay gibi bir sürede birçok araştırma yaptım kliniklerle ilgili. Bu süreçte benim için önemli olan alanında iyi bir doktor olması, saç ekim sonuçları ve hasta ilişkileriydi. Tüm araştırmalarım sonucunda Dr. Hakan Clinicle iletişime geçip süreç bilgisi aldım. Gayet profesyonel ve ilgiliydiler. Ben Van’da öğretmenlik yaptığım için aklıma gelen tüm soruları sorup ikna olduktan sonra randevumu oluşturup İstanbul’a gittim. Gayet güleryüzle karşılandım ve bir süre Hakan doktorumuzla bire bir odada süreç bilgisi alıp sonra saç çizgisi oluşturduk.Bir takım kan alma işlemlerimden sonra operasyon başladı. Donör bölge önce uyuşturuldu ve burada çok az da olsa iğne acısı olabiliyor ama 20 dakika falan sürüyor. Alım yapıldıktan sonra ekim bölgesine geçildi. Ön saç çizgi kanallarım bizzat Hakan Hocamız tarafından 0.9 mm safirle açıldı. Ben  traşsız ekim yaptım bu arada. Daha sonra ekibi tarafından açılan kanallara ekimim yapıldı. Yaklaşık 5 saat sürdü. Tabi burada ekilen greft sayısı bu süreyi etkiliyor. Benim ön saç bölgesine 2800 greft ekildi. İşlem bittikten sonra donör bölge pansumanı yapıldı ve lobide ekim sonrası yapılacaklar ve kullanılacak ilaçlar detaylıca anlatıldı. Ayrıca boyun yastığı, ilaçlar, köpük ve şampuanın bulunduğu bir hediye veriliyor. Ekimim gayet başarılı geçti. Hakan Hocama, Koray Bey’e ve tüm ekibe teşekkür ederim. Ekim sonrası 10.günümdeyim ve bugün kabuk dökme işlemini gerçekleştirdim. Öncesi ve sonrası fotoğraflarımı ekliyorum.

İşlemin detayları:

Traşsız ekim
2800 greft, FUE ve DHI kombine
On sac cizgisinin kanallari Hakan hoca tarafindan 0.9 mm safirle acildı

tuckle

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Hakan Clinic / 2800 Greft Ön Bölge
« Yanıtla #1 : 28 Ekim 2024, 19:33:11 »
hayırlı olsun hocam.
3. fotoğraf kaç günlük 10 mu?

SemiAytimur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 29 Ekim 2024, 23:52:10 »
Teşekkürler, evet 10.gün.

Romanadam

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 30 Ekim 2024, 00:20:43 »
hayırlı olsun hocam  ekiminiz gayet güzel görünüyor .bir kaç sorum olacak yanıltlarsanız sevinirim .bu ekim merkezine nasıl karar verdiniz ,ekiminizi yapan ekip sizce güvenilir işinin ehli kimselermiydi ve ekim size kaça mal oldu acaba.

SemiAytimur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 30 Ekim 2024, 00:29:41 »
İnstagramdaki reklamlarda gördüm daha sonra forumlarda araştırdım. Hakan Hoca zaten Genel Cerrah ve ekip benim için gayet güvenilirdi. Fiyat bilgisini buradan yazmam doğru olmayabilir isterseniz iletişime geçip bilgi alın. Hemen yardımcı oluyorlar.

arslann

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 02 Kasım 2024, 15:45:13 »
Geçmiş olsun çok iyi görünüyor bence. Donör bölgesini gösteren fotoğraflar ekleme şansınız var mı?

SemiAytimur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 03 Kasım 2024, 12:39:50 »
15. Gün donör bölgede çok küçük şişlikler var.

Hemşir07

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 10 Kasım 2024, 10:21:57 »
Yıkamaları yapmak zor oldu mu veya yıkamadan sonra kendi saçlarınızı nasıl kuruttunuz acaba ?

Facebook Twitter Instagram