Gönderen Konu: 22 yaşında saç ekimi  (Okunma sayısı 123 defa)

agabrh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
22 yaşında saç ekimi
« : 28 Ekim 2024, 17:21:37 »
şu an 21 yaşındayım bu yaz yani 22 yaşında ekim yapmayı düşünüyorum.

1 aydır xpecia kullaniyorum yakinda dht testi yaptirdiktan sonra fine de başlamayı ve 8 9 ay kullanıp ekim yaptırmak istiyorum

d3+k2
b12
demir
(bunların hepsi eksikmiş bir k2 vitamini ekstra)

takviyesi kullanıyorum şu anlık 2 adet resim de ekledim fikirlerinizi merak ediyorum

alibaba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 22 yaşında saç ekimi
« Yanıtla #1 : 28 Ekim 2024, 18:18:39 »
Bunlara birde minoxil ekle sonuç alma ihtimalin az değil .ekim işinede bence hiç bulaşma uygun değilsin çünkü.

agabrh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 28 Ekim 2024, 18:43:29 »
Bunlara birde minoxil ekle sonuç alma ihtimalin az değil .ekim işinede bence hiç bulaşma uygun değilsin çünkü.

Neden uygun değilsin dedin hocam muhtemelen erken ektirdiğim için ileride tepeler yeniden açılacak ancak bunun farkındayım bunun haricinde ne gibi bir sorun var

DarpMachine

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 29 Ekim 2024, 00:16:25 »
Bence de uygun değilsiniz çünkü donörde de incelme var . Hiç ekim işine girme yaşın genç medikal tedavi ile ekimden daha iyi sonuç alırsın ama sakın bırakma diş fırçalamak gibi olaya bak .

agabrh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 29 Ekim 2024, 00:33:12 »
Bence de uygun değilsiniz çünkü donörde de incelme var . Hiç ekim işine girme yaşın genç medikal tedavi ile ekimden daha iyi sonuç alırsın ama sakın bırakma diş fırçalamak gibi olaya bak .

o zaman bir süre fin ve takviyeler ile devam edelim sonra bakalım zaman ne gösterecek

Facebook Twitter Instagram