Gönderen Konu: Asli Tarcan Sac Ekimi 5000 greft  (Okunma sayısı 22901 defa)

Bodyci

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asli Tarcan Sac Ekimi 5000 greft
« Yanıtla #15 : 04 Şubat 2018, 00:07:49 »
Ekilecek alana göre ekilen greft sayısı oldukça fazla sık bir sonuç bekliyorum sizden görüntüde oldukça sık zaten . Benim takıldığım nokta ise acaba bu greft sayısına çıkılmasamıydı çünkü benim ekimde alan genişti 5400 ekildi ve saçlarımın çoğunu kaybetmiştim sizin hatrı sayılır miktarda saçınız var bana göre

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 04 Şubat 2018, 00:20:51 »
Ekilecek alana göre ekilen greft sayısı oldukça fazla sık bir sonuç bekliyorum sizden görüntüde oldukça sık zaten . Benim takıldığım nokta ise acaba bu greft sayısına çıkılmasamıydı çünkü benim ekimde alan genişti 5400 ekildi ve saçlarımın çoğunu kaybetmiştim sizin hatrı sayılır miktarda saçınız var bana göre
katılıyorum saç kalitende gayet iyi ekim de güzel duruyor ama alana göre çok greft harcanmış donör zorlanmış .dökülmen devam ederse ilerleyen yıllar sıkıntı çıkarabilir desem de  gelecekte kim bilir ne yenilikler  çıkacak ,bu kadarda takılmamak lazım anı yaşamak candır diyerek morali de veririm :) hayırlı olsun ekim güzel cidden bende beğendim

Serdar38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 04 Şubat 2018, 10:37:49 »
katılıyorum saç kalitende gayet iyi ekim de güzel duruyor ama alana göre çok greft harcanmış donör zorlanmış .dökülmen devam ederse ilerleyen yıllar sıkıntı çıkarabilir desem de  gelecekte kim bilir ne yenilikler  çıkacak ,bu kadarda takılmamak lazım anı yaşamak candır diyerek morali de veririm :) hayırlı olsun ekim güzel cidden bende beğendim
Arkadaslar bu arada tepe bolgesinede hafifte olsa sıklastirma yapildi yani 5000 greftin icerisinde bu bolgede var. Ve ben 5000 greft ekildigini dusunmuyorum acikcasi. Cunku dönör bolge tamamiyle iyilesti. Ayni zamanda bu kadar sık gorunmesinin sebebininde benim daha onceden var olan saclarim diye düsunuyorum. Ins dediginiz gibi guzel bir sonuc olur.

Serdar38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 07 Şubat 2018, 16:16:31 »
Bugun 21. Gun sok dokulme basladi. Her banyoda elime bir cok saç teli geliyor. Benim merak ettigim eski saclarimin hepsi cikacak mi

ozy

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 07 Şubat 2018, 16:25:25 »
eski saclariniz cikmasi ekim teknigi ile alakali eger kanal acilirken var olan saclariniz hesaba katilmadan ekim yapilmissa eski saclarinizi kaybetmeniz olasi fakat illaki arada kurtulan olur

kerim7327

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 07 Şubat 2018, 19:32:24 »
Oncelikle gecmis olsun kardesim. Sac cizgin mevcut fotograflara gore cok guzel ve sıklık acisindan epey sık ekim yapilmis gibi duruyor. Ben sahsen guzel olacagina inaniyorum. Umarim guzel sonuclanir ve memnun kalirsin kardesim.
KERİM YAMAN

Serdar38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 07 Şubat 2018, 19:39:17 »
Oncelikle gecmis olsun kardesim. Sac cizgin mevcut fotograflara gore cok guzel ve sıklık acisindan epey sık ekim yapilmis gibi duruyor. Ben sahsen guzel olacagina inaniyorum. Umarim guzel sonuclanir ve memnun kalirsin kardesim.
Tesekkurler iyi dilekleriniz icin. Insallah dediginiz gibi guzel bir sonuc olur.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 08 Şubat 2018, 11:25:13 »
kanalda açılsa fark etmez eski saçların çıkar rahat ol. var olan saçları dökmek ekimde çok kolay değil kasap olmak lazım .ekiminiz iyi duruyor sıkıntı yapacak durum yok .var olan saçlar da şoka uğrayabilir geri dönmesi 3-8 ay sürebilir bu fazla ilgili.ama var olan saçları dökmek çok zor, dediğim gibi kasti uğraşmak gerek

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 08 Şubat 2018, 12:54:28 »
kanalda açılsa fark etmez eski saçların çıkar rahat ol. var olan saçları dökmek ekimde çok kolay değil kasap olmak lazım .ekiminiz iyi duruyor sıkıntı yapacak durum yok .var olan saçlar da şoka uğrayabilir geri dönmesi 3-8 ay sürebilir bu fazla ilgili.ama var olan saçları dökmek çok zor, dediğim gibi kasti uğraşmak gerek

Doğru bilgi ++

Serdar38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 08 Şubat 2018, 13:15:55 »
Tesekkurler iyi dilekleriniz icin. Insallah dediginiz gibi guzel bir sonuc olur.
Tesekkurler icimi rahatlattiniz cunku benim onde hatri sayilir bir sacim vardi. Su an onlarin cogunun uzamadigini gorunce icime bir korku salmisti.

Serdar38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 08 Şubat 2018, 13:18:30 »
Tesekkurler icimi rahatlattiniz cunku benim onde hatri sayilir bir sacim vardi. Su an onlarin cogunun uzamadigini gorunce icime bir korku salmisti.

Serdar38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 15 Şubat 2018, 22:59:57 »
 Bugun 28 inci gunum yaklasik bir haftadir her banyoda elime 100 uzerinde sac teli geliyordu. Ama son 2 gundur baya azaldi. 5-10 sac teli gelmeye basladi. Ayrica ekilen bolgede var olan saclarim bir turlu uzamadi. Artik spor yampaya baslasam terlesem sorun olur mu?

Serdar38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 15 Şubat 2018, 23:02:16 »
Döner bolgede son durum bu zaten cok cabuk iyilesmisti.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 16 Şubat 2018, 11:45:10 »
hayır spor olayına girme 3 ayı bekle yürüyüş vs olabilir, ağırlık, vücudu zorlamalar falan  3 4 ay sonra anca

ezengin

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 16 Şubat 2018, 14:26:55 »
Çok beğendim ,umarım iyi sonuç alırsınız.

Facebook Twitter Instagram