Gönderen Konu: Saç Ekim Önerisi - İstanbul  (Okunma sayısı 305 defa)

captain__

• Yeni üye
  • *
Saç Ekim Önerisi - İstanbul
« : 27 Ekim 2024, 17:46:48 »
Arkadaşlar ve Hintell merhaba,

Ben yıllarda saç ektirmeyi düşünüyordum ama sürekli saçım döküldüğü için biraz bekleyeyim dedim ve şu an karar verdim. Biraz fazla döküldü tabii saçlarım son 3-4 yılda. 32 yaşındayım. Aşağıda saçlarımın fotoğraflarına bakıp bana doktor ve merkez tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Bütçem var aslında. Fayda maliyet dengesine göre bütçemi arttırabilirim. Tavsiyelerde bulunurken ilgili merkezin fiyatlarını da biliyorsanız yazabilir misiniz? Sanırım 2 defada ekilmesi gerekiyor. Gerçekten tavsiyelerinize çok ihtiyacım var saç ekimi konusunda. Şimdiden çok teşekkür ederim desteğiniz için.

Ercan1907

• Sr. Member
Ynt: Saç Ekim Önerisi - İstanbul
« Yanıtla #1 : 28 Ekim 2024, 19:37:52 »
İki Ekim Tabiki çoğu merkez bu topa girmez zor bir işlem medekse bak bu açıklıklar genelde en iyi sonucu Medeks veriyor

captain__

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 28 Ekim 2024, 21:23:14 »
Medeks hakkında çok fazla olumsuz yorumlar var hocam. Çok güzel yorumlar da var aynı anda aslında.
« Son Düzenleme: 28 Ekim 2024, 21:37:46 Gönderen: captain__ »

captain__

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 28 Ekim 2024, 21:23:52 »
Başka hangi merkezleri önerirsiniz?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Ekim 2024, 23:55:56 »
selamlar açıklık geniş bu kafanın tamamen kapanması zor o yüzden riske atmadan ilk ekim planlamasını bu alana kadar gerçekleştirmek en doğru adım olacaktır sizin için bütçeniz 50 bin bandı ise evet medeks başarılı merkez fiyatına göre sizin durumunuz için
Global Moderator

captain__

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 29 Ekim 2024, 00:07:07 »
Hintell hocam çok teşekkürler dönüşün için. Aslında bütçemi yukarıya çıkartabilirim. Senin tavsiyen de iki seferde ekim gerçekleştirmek değil mi? Medeks dışında alternatif önerilerin nedir Hintell hocam? Bütçemi 100-120 bandına da çıkartabilirim.

captain__

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 29 Ekim 2024, 02:05:54 »
Bir sorum daha var. Nisan 2025 de ektirmeyi düşünüyorum. Şimdiden takviye edici neler kullanmam gerekir sizce? 6 ay hazırlık dönemi için ne yapmam gerekir?

captain__

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 29 Ekim 2024, 02:15:31 »
Ve kaç greft gerekir iki bölge için ayrı ayrı. Bu konuda da bilgilendirirseniz çok sevinirim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 29 Ekim 2024, 12:01:05 »
Bu alana ilk adımda 5000 ya da 4500 ekerler.
Finasterid kullanırsanız donör güçlenir. Düşünürseniz

Ekim merkezlerine gelince
Kolay bir açıklık değil

Global Moderator

captain__

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 29 Ekim 2024, 12:50:00 »
Hocam başka merkez yok mu bu açıklık için

captain__

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 29 Ekim 2024, 18:27:43 »
Ek olarak bir bilgi daha vermek istiyorum Hintell hocam. Benim sakallarım çok fazla. Sakaldan da alınıp senin çizmediğin arka tepeye ekilebilir mi? Belki 2 gün arayla önce 5.000 greft enseden kafanın ön ve üet kısmına, 2-3.000 greft te sakaldan alınıp vertex (tepe) böglesine ekilebilir. Aslında bütçemi 200bine de çıkartabilirim. Ama kafamda soru işareti olmayan bir yer istiyorum.

Ercan1907

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 29 Ekim 2024, 20:50:52 »
Dostum bu açıklık çok geniş çoğu merkez dediğim gibi bu topa girmez risk almak istemez o yüzden kafanda hep soru işareti olacak benim konumu incele istersen olumsuz yorumu olmayan merkez varmi ?
Başarı oranı bu açıklıklarda en iyi ve cesur merkez Medeks ama sen araştır tabi en doğrusunu kendin bulacaksin

Xserez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 29 Ekim 2024, 20:55:03 »
Dostum bu açıklık çok geniş çoğu merkez dediğim gibi bu topa girmez risk almak istemez o yüzden kafanda hep soru işareti olacak benim konumu incele istersen olumsuz yorumu olmayan merkez varmi ?
Başarı oranı bu açıklıklarda en iyi ve cesur merkez Medeks ama sen araştır tabi en doğrusunu kendin bulacaksin
+1 arkadaş doğru soylemis

captain__

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 29 Ekim 2024, 21:09:52 »
Hocam Medekse yaptırmak istemiyorum değil aslında. Ama en azından 3-4 tane alternatif olsa da baksam anlayışındayım aslında. Ama anladığım kadarıyla Medeks yapabiliyor sanırım böyle bir dökülme yapısını.

Peki bir şey daha sormak istiyorum. Finasterid gibi ilaçların kullanımı için saç ekim merkezi öncesinde danışabileceğim iyi doktor var mı bildiğiniz?

captain__

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 29 Ekim 2024, 21:28:50 »
Koray Erdoğan da kabul etmez mi?

Facebook Twitter Instagram