Evet Arkadaşlar öncelikle Selamün aleyküm , ortalama 3 senedir saç ekimi yaptırmayı düşünüyordum ve nihayetinde artık saçlarımın gitgide seyrelmesi ve donör bölgesininde tehlikeye girdiğini düşünürek Akl Klinikte saç ekimi yaptırmaya karar vermiş bulunmaktayım (bu arada 2 ekim olarak planladık ilk ekim önden arkaya doğru sıkı bir ekim 2.ci ekimde vertex bölgesi olacak şekilde ) .. sırasıyla klinikten ve kendimden bahsedip benim gibi araştırma yapan kardeşlerime bir nebze olsun yol göstermeyi foruma bir borç olarak bilirim ...
-Kliniği Seçmemde ki en önemli etken f/p olarak bizim gibi orta bütçelere hitap etmesi , güvenilir bir klinik olması ve saç ön çizgi ve ekimini doğal bulmamdı ,ortalama 6-8 saat süren operasyon olduğu işin ehli saç uzmanlarının yanında işinin ehli ekiplerin ve ekipmanların olması önemliydi bu konuda kendimi yeterince güvende hissettim açıkcası, , Ekim günü kliniğe gittiğimde öncelikle Hasan beyin odasında hasan bey ile birlikte ön çizgiyi belirledik , daha sonra ödemeyi yaptıktan sonra kolumda serum için kanal açıldı daha sonra operasyon katına inilditen sonra saç traşım yapıldı ve akabinde operasyon yapılacak odaya geçildi , operasyonda 3 saat boyunca kanal açımı bir yemek molası ve 3 saatte kanal açımı ve saçlarımı yerleştirme şeklinde oldu , elif hanım ve ekibi gerçekleştirdi ekibi ben gayet memnun kaldım , genel olaraki anestesi haricinde herahngi bir acı,sızı hiç bir şekilde hissetmedim , (cildimin genel olarak hassas olduğunu biliyordum) bundan sebep olduğu söylendi saçımın ön kısmında bir miktar nekroz oluştu
bu benim için gerçekten çok üzücüydü ... nihayetinde kabuk dökümüne kadar her gün kliniğe gidip yıkamaları orada uzman kontrolünde yapmak durumunda kaldım bu nekrozdan sebep , şuanda nekroz olan bölgeye balaban kremi ve rif sürüyorum , kabuk dökümünüde merkezde yaptırdıktan soonra artık görev yerime dönmeliydim ,böyle bir şeyin olmasını hiç birimiz istemezdik ancak nasip kısmet , ekimi yapan Elif hanım o bölgeden saç çıkmama durumunun olduğunu ve böyle bir durumda tekrar 1 sene sonra revize edeceklerini belirttiler ...
Başta Forumumuzun Mihenk Taşı Hintell üstadımız olmak üzre bütün üstadlarımızın yorumları benim ve benim gibi saç ekimi yaptıran kardeşlerimiz için çok önemli lütfen yorumlarınızı esirgemeyin dostlarım , Allah'a emanet olunuz , selametle ...