Gönderen Konu: EKİM SONRASI SAÇLAR  (Okunma sayısı 213 defa)

kelboy85

• Hero Member
Ynt: EKİM SONRASI SAÇLAR
« Yanıtla #1 : 26 Ekim 2024, 00:20:38 »
Sackiran olan bolgeye biyopsi yaptirip sebebini ogrendinmi ektirmeden once

Efehan11

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 26 Ekim 2024, 00:23:43 »
Sackiran olan bolgeye biyopsi yaptirip sebebini ogrendinmi ektirmeden once

Biyopsi yaptırmadım fakat çok tedavi uyguladım kortizon iğneleri oldum saç çıkmadıbölgede yuvarlak bir kellik doktor saç kıran dedi 5 yıllık bir bölge olduğu için ekim merkezide uygun gördü sizce ekim kötü mü ?

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 26 Ekim 2024, 17:01:52 »
Ekim iyi sikinti yokta. Sackiran genelde oto immun hastaliklardan oluyor. Yani vucut o bolgeye saldirip dokulari öldürüyor. Ölü dokuya ekim yapmazlar normalde. Bolge parlakmiydi yani boyle yanik izi gibimiydi?

Efehan11

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 26 Ekim 2024, 17:18:43 »
Ekim iyi sikinti yokta. Sackiran genelde oto immun hastaliklardan oluyor. Yani vucut o bolgeye saldirip dokulari öldürüyor. Ölü dokuya ekim yapmazlar normalde. Bolge parlakmiydi yani boyle yanik izi gibimiydi?

Hayır yanık izi gibi değildi kabul alımından sonra orası kırmızılaştı iyileşme sürecindeymiş öyle dedi klinik yani orayı tamamen kel düşünebiliriz sağlıklı bir alandı ekim vücuduma bir zarar verir mi  böyle dediniz tedirginleştim gerçekten lütfen cevap verebilir misiniz çok teşekkürler :)

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 27 Ekim 2024, 16:57:12 »
Hayır yanık izi gibi değildi kabul alımından sonra orası kırmızılaştı iyileşme sürecindeymiş öyle dedi klinik yani orayı tamamen kel düşünebiliriz sağlıklı bir alandı ekim vücuduma bir zarar verir mi  böyle dediniz tedirginleştim gerçekten lütfen cevap verebilir misiniz çok teşekkürler :)
ekim vucudunuza zarar vermez. Demek istedigim ordaki doku öldüyse ekilenler cikmaz. Sackiran dokuyu öldüren bir hastalik ve oto immun rahatsizliklardan cikiyor. Saca saldiran immun sistemi zamanla saci skar dokusuna ceviriyor yani öldürüyor. Yani cocukken kafaya dikis atilinca o bolgeden sac cikmamasi gibi. Doktor ektiyse doku canlidir zaten. Ekim iyi o bolgeyi kapatir

Facebook Twitter Instagram