Herkese selamlar 2021 Mart ayından beri finasteride kullanıyorum öncellikle şunu söylemeliyim yan etki olarak meni sıvılaşması ve testis ağrısı harici hiçbir yan etki görmedim sadece psikolojik olarak burdan okuduklarım bir dönem etkiledi fakat o anda hiçbir sıkıntı yaşamıyorsunuz
saç açısından inanılmaz gelişme oldu zaten eski konularımda fotolar bakarsanız o fotolardan bile iyi oldu saçlarım ileriki süreçte. Şimdi gelelim bırakınca noluyora ben 2023 ağustosundan sonra düzenli kullanamadım 1 ay bıraktım 2 ay kullandım açıkçası sıkılmıştım o düzenden ve 4 ay kadar da ilacı bulamadım hepten saldım. ama saçlarım çok aşırı derecede geriye gitti (özellikle ilacı kullandığım dönemki fotolara baktığımda farkına vardım) ilk kullanmaya başladığım zamana döndü diyebilirim 2 aydır tekrar başladım devam ediyorum. son olarak ilaca başlarken kafanızdaki ana düşünce acaba yan etki görür müyüm olursa başınıza gelir yan etkiyi de masturbasyonla kıyaslamayın gerçek bi anda sıkıntı yaşamıyorsunuz sabah sertleşmesi falan bir sorun olmadı
Dipnot: Yaş 24 sigara alkol kullanmıyorum 5 senedir düzenli fitness yapıyorum düzenli besleniyorum