Gönderen Konu: Dr. Hakan Clinic / 4900 Greft (2800 Saç + 2100 Sakal) / 09.09.2024 / 43 Yaş  (Okunma sayısı 6029 defa)

Whitehill

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhabalar,

Uzun zamandır, özellikle sakal bölgemdeki eksikleri tamamlamak ve ön saç çizgimi de biraz aşağı indirmek için (yaşa bağlı açılmalar olmuştu) içime sinen bir ekim merkezi arıyordum. İnternette yaptığım araştırmalardan sonra Hakan Hoca'yı buldum. Özellikle ön saç çizgilerindeki doğal görünüm çok dikkatimi çekti, bu konuda çok hassastım ve bu sebeple kendisinde karar kıldım. Öncelikle Hakan Hoca ve tüm ekibi süreç öncesinde ve sonrasında çok ilgililer, sizi ve ne istediğinizi anlamaya çalışıyor ve buna göre olabilecek en doğal tasarımı yakalamaya çalışıyorlar. Ben 9 Eylül'de ekimi yaptırdım, ikinci ayı tamamlamak üzereyim ve iyileşme sürecini çok rahat geçirdiğimi belirtmek isterim. İlk birkaç gün biraz zorlandım doğal olarak ama sonrası rahat geçti. İlaçları nasıl kullanacağım, nelere dikkat edeceğim konusunda hem işlemden hemen sonra orada bilgi vermişlerdi, hem de yazılı olarak tüm detayları ayrıca ilettiler. Hatta bakım videolarını da paylaştılar, hepsi çok faydalı oldu. İstanbul'da oturmama rağmen ilk yıkamada ve sonrasında kabuk döküm işleminde kliniğe gitme ihtiyacı duymadım.

Şu anda şok dökülme başladı, kızarıklıklar neredeyse kayboldu. Yalnız şunu şimdiden söyleyebilirim, ekim işlemi yaptırdığımı bilmeyenler hiç anlamıyor bile bu da istediğim doğallık yakalandığı için beni mutlu ediyor. Ekte ekim öncesi fotoğrafları paylaşıyorum, bir sonraki postta işlem sonrasından birkaç fotoğraf paylaşacağım. İlerleyen süreçte de -dökülme sonrası saçlar çıktığında- son halinden birkaç fotoğraf paylaşırım. Ben de heyecanla bekliyorum. 8)

İşlem detayları:
Toplam 4900 greft ekim yapıldı. (2800 greft saç ve 2100 greft sakal)
0.8mm punchlar ile FUE methodu ile alım yapıldı. Ekim, DHI methodu ile yapıldı. Ön saç çizgisinde doğallık sağlamak icin Hakan Hoca kanalları bizzat açtı ve minimum kesi icin 0.9mm micro sapphire bıçaklar kullanıldı.

Whitehill

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İşlem sonrası:

Edgar X

• Hero Member
hayırlı olsun.
ekim gayet güzel profesyonel ellerden çıkmış gibi görünüyor umarım sonrasıda güzel olur devam fotolarınızı bekleriz hocam.

Whitehill

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
26.10.2024 -- Operasyondan 47 gün sonra.
Her şey yolunda çok şükür.

monoblok

• Hero Member
Güzel ekim olmuş sürecinizde güzel umarım sonucunuzda güzel olur
  • Ekim Merkezi ismi Asmed 5000 GREFT

yenisaclar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar hayırlı olsun ekiminiz merak ettiğim sakallarınız oldukça seyrek az gözüküyor resimlerde acaba 2100 greft nasıl aldılar acaba?

Facebook Twitter Instagram