Gönderen Konu: SAMSUN MEDİCALPARK HST. DR. EGİ LOSOL SAÇ EKİM BİRİMİ/ 22-23.10.2024/ 7300 GREFT  (Okunma sayısı 324 defa)

oe4031

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
26 yaşındayım yaklaşık 3-4 senedir alın ve tepe bölgesinde saç dökülmesi artmıştı seyrek görünüyordu fazlasıyla. Yaptığım araştırma ve saç ekim sonuçlarını inceledikten sonra bu egi losol saç ekim biriminin saç ekimleri sonucunda doğal görünüm elde edilmesi hoşuma gitti. Bende burada yaptırmaya karar verdim. 22.10.2024 ve 23.10.2024 tarihlerinde saç ekimimi gerçekleştirdim. 2 seans şeklinde ve toplamda 7300 greft ekimi yapıldı. Toplamda 16 saatlik bir sürede işlem tamamlandı. Operasyonun en can yakıcı kısmı anestezi kısmının olduğunu söylemeliyim. Dr. Egi losol ve asistanlarının ilgi alakasından, süreç takibinden memnunum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Saç ekimi öncesi resimlerinizi de ekler misiniz konuya
Global Moderator

oe4031

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi öncesi saçımın seyrekliği bu şekildeydi;

oe4031

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi sonrası 2. gün;

pickmannn11

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle hayırlı olsun 7300 greft mi ekildi tek seferde? Dönor bölgenin durumu nedir

oe4031

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim. 1 gün arayla 2 seans şeklinde gerçekleşti işlem. tepe ve alın kısmında seyreklik arttığı için tek seans yeterli olmayacağını düşündüm ve doktorumda dönor bölgenin gayet iyi olduğunu söyledi tek seferde 2 seanslık işlem yaparak tepe ve alın kısmında sık bir kapatma yapabiliriz, donör bölgede gayet iyi ve sık olduğu için bir problem yaratmayacağını söyledi bende bu şekilde karar verdim. 2 günde toplam 7300 greft ekimi gerçekleştirildi. işlemden sonraki 2. gün donör bölgesi;

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
7300 greft epey iddialı bir sayı olmuş umarım büyük yüzdesi çıkar zaten çıkış yüzdesi yüksek olursa epey güzel bir sonuç olur.

oe4031

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Evet bence de. Teşekkür ederim. Benimde beklentim bu yönde.

oe4031

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Operasyondan sonra ki 1. Hafta bu şekilde; 7300 greft ekildi. Yorumlarınızı bekliyorum. @Hintell

oe4031

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Tepe ve alın kısmı

oe4031

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Donör bölgesi;

oe4031

• Yeni üye