Selam arkadaslar,
22.10 tarihinde Dr Serkan Aygin, Doku Klinikte sac ekimimi gerceklestirdim. 4075 greft ekildi. 3875 i sactan, 200 u sakaldan alindi. 35 yasindayim. Donor bolgem iyi dendigi halde sakaldan neden alindi anlayamadim acikcasi. Yorumlarinizi rica ederim. Suanda xpecia kullanmaya basladim, sonrasinda minoxil de kullanacagim.
Beni sabah 07:10 da aldilar ve ekimim 16:20 de bitti. Oncelikle bekledigimden cok daha uzundu ve bu beni zorladi. Okudugum iletilerden bir seyler izlerim ya da eken ekiple sohbet ederiz gibi bir ortam gozumde canlanmisti ancak hic oyle bir durum olmadi halim de olmadi sedasyondan. Baya ameliyata girmis gibisiniz. Cok aci hissetmedim fakat 3 kez local anestezi yapilmasi gerekti, Deniz bey ve ekibi ekimi gerceklestirdi kendisi kafamin cok kanadigini ve local anestezinin tutmadigini soyledi. Kan dolasimim yuksek oldugundan iyi bir sey dedi bilmiyorum.
Ekim oncesi resmi, dunki bandajli hali ve bugunden guncel halimi iletiyorum. Cuma ilk yikama icin klinige gidecegim. Degerli yorumlarinizi rica ederim. Herkese guzel sonuclar dilerim.