Gönderen Konu: Dr Serkan Aygin-22.10-4075 greft  (Okunma sayısı 1059 defa)

denny24

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dr Serkan Aygin-22.10-4075 greft
« : 23 Ekim 2024, 21:38:47 »
Selam arkadaslar,

22.10 tarihinde Dr Serkan Aygin, Doku Klinikte sac ekimimi gerceklestirdim. 4075 greft ekildi. 3875 i sactan, 200 u sakaldan alindi. 35 yasindayim. Donor bolgem iyi dendigi halde sakaldan neden alindi anlayamadim acikcasi. Yorumlarinizi rica ederim. Suanda xpecia kullanmaya basladim, sonrasinda minoxil de kullanacagim.

Beni sabah 07:10 da aldilar ve ekimim 16:20 de bitti. Oncelikle bekledigimden cok daha uzundu ve bu beni zorladi. Okudugum iletilerden bir seyler izlerim ya da eken ekiple sohbet ederiz  gibi bir ortam gozumde canlanmisti  ancak hic oyle bir durum olmadi halim de olmadi sedasyondan. Baya ameliyata girmis gibisiniz. Cok aci hissetmedim fakat 3 kez local anestezi yapilmasi gerekti, Deniz bey ve ekibi ekimi gerceklestirdi kendisi kafamin cok kanadigini ve local anestezinin tutmadigini soyledi. Kan dolasimim yuksek oldugundan iyi bir sey dedi bilmiyorum.

Ekim oncesi resmi, dunki bandajli hali ve bugunden guncel halimi iletiyorum. Cuma ilk yikama icin klinige gidecegim. Degerli yorumlarinizi rica ederim. Herkese guzel sonuclar dilerim.

kelbabangida

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Serkan Aygin-22.10-4075 greft
« Yanıtla #1 : 23 Ekim 2024, 23:26:15 »
hayırlı olsun açıklık azmış ekilen greft sayısına bakarak çıkış oranı yüksek olursa epey güzel sonuç olur umarım süreç sonunda yüzün güler hocam.

tuckle

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 23 Ekim 2024, 23:28:28 »
hocam hayırlı olsun. Serkan Aygın'a gittiğimde biz 10 hastanın 9'unda sakaldan alıyoruz demişlerdi. Başka bir klinikte yaptırdım ben fakat benden sakaldan almadılar.
sizde tepe bölgesine de ekim olmuş gibi duruyor. aslında tek seansta halletmiş oluyorsunuz tüm süreci.

Operasyon sıkıntılı olduğu kısma gelirsek kimsenin bu konu üstünde çok durmadığını düşünüyorum fakat benim de beklediğimden çok daha rahatsız olduğum sizin gibi bir süreç oldu. Yapılan anesteziler çok acıttı, sedyede her tarafım tutuldu. Ekim sonrası yaşadığım acılar da cabası ama yaptırmamız gereken bir süreçti bu :)

Umarım güzel sonuçlar alırsınız,hayırlı olsun

denny24

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Ekim 2024, 19:43:09 »
hayırlı olsun açıklık azmış ekilen greft sayısına bakarak çıkış oranı yüksek olursa epey güzel sonuç olur umarım süreç sonunda yüzün güler hocam.

Bakalim hocam insallah bekleyip gorucez 🙏🏼

denny24

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 24 Ekim 2024, 19:45:03 »
hocam hayırlı olsun. Serkan Aygın'a gittiğimde biz 10 hastanın 9'unda sakaldan alıyoruz demişlerdi. Başka bir klinikte yaptırdım ben fakat benden sakaldan almadılar.
sizde tepe bölgesine de ekim olmuş gibi duruyor. aslında tek seansta halletmiş oluyorsunuz tüm süreci.

Operasyon sıkıntılı olduğu kısma gelirsek kimsenin bu konu üstünde çok durmadığını düşünüyorum fakat benim de beklediğimden çok daha rahatsız olduğum sizin gibi bir süreç oldu. Yapılan anesteziler çok acıttı, sedyede her tarafım tutuldu. Ekim sonrası yaşadığım acılar da cabası ama yaptırmamız gereken bir süreçti bu :)

Umarım güzel sonuçlar alırsınız,hayırlı olsun

Insallah ikimizin de sonuclari guzel olsun, aynen Serkan hoca tekte halledelim dedi bakalim umarim sonuclar tatmin edici olur. Suanda sakak bolgesine de ekim oldugu icin anlimda ciddi sisme var yarin ilk yikama icin klinige gidicem. Burayi yikamadan sonra guncelleyecegim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 25 Ekim 2024, 11:45:27 »
Hayırlı olsun seçiminizi açık alana göre ön çizgi planlaması ve saç ekimi planlamanız güzel görünüyor umarım her şey güzel olur ve güzel gider kabuk sonrası görüntü gayet güzel olacak inşallah kabukları döktüğümüz zaman eklersiniz geçmiş olsun
Global Moderator

denny24

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 25 Ekim 2024, 19:05:03 »
Hayırlı olsun seçiminizi açık alana göre ön çizgi planlaması ve saç ekimi planlamanız güzel görünüyor umarım her şey güzel olur ve güzel gider kabuk sonrası görüntü gayet güzel olacak inşallah kabukları döktüğümüz zaman eklersiniz geçmiş olsun

Cok tesekkurler Hintell senin yorumlarini almak cok kiymetli. Bugun klinikte ilk yikamam vardi. Guncel halini de iletiyorum 🙏🏼

denny24

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 25 Ekim 2024, 19:11:02 »
Bugun ekimden sonraki 2. Gun ve ilk yikamam klinikte gerceklesti. Mevcut halimi ekliyorum. Odem yuzume ozellikle anlima inmis durumda. Ekimden hemen sonraki gun calismaya basladigim icin biraz kafami egmis oldum sanirim. Sakak bolgesinde de ekim var diye sislik kacinilmaz oldu. Kasinti tatli tatli basladi dun, atak gibi gelip gidiyor. Aksam yikayarak minimize etmeye calisacagim.

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 25 Ekim 2024, 22:13:50 »
ödem oluyor hocam gayet normal bir kaç güne geçer nemlendirici olarak klinik bir şey verdimi acaba.

denny24

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 25 Ekim 2024, 23:02:22 »
ödem oluyor hocam gayet normal bir kaç güne geçer nemlendirici olarak klinik bir şey verdimi acaba.

Yok hocam MD Bio bir set verdiler losyon+sampuanli yikama 15 gun, sonrasinda yalnizca yikama ile devam edicek sekilde. Kasinti ataklari cok fena :)

denny24

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 31 Ekim 2024, 23:45:38 »
Selamlar, ekimden sonraki 9. Gun geride kaldi. Ilk bir kac gun biraz daha yanma, kasinma, sizlama gibi durumlar vardi ancak hepsi nerdeyse bitti diyebilirim. Pztesi yani 6. Gunden beri kabuklanma hizla ilerliyor, donor bolgemde nerdeyse hic kabuk kalmadi. On bolgeyi de iletiyorum. Yorumlarinizi bekliyorum 🙏🏼

denny24

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 06 Kasım 2024, 20:20:08 »
Selamlar,

Bugun sac ekiminin 15. günü. Dun klinik tarafindan iletisime gectiler, guncel resim istendi. Hala full kabuklu bir goruntu oldugunu oldugunu ilettim, kabuk dokmem icin bir video ile yonlendirdiler. Hala bir kac kabuk kaldi ancak son hali iletiyorum.

Yorumlarinizi rica ediyorum on cizgi ve son haliyle ilgili 🙏🏼

borella01

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 07 Kasım 2024, 20:19:54 »
saçlarını arada ıslatmalısın dostum kabuklarıda çok geç attığın için nemlendirme işini çok iyi yapamışsın sanki.
bu arada ön çizgin gayet güzel ekimde sağlıklı görünüyor ordaki ufacık alan hariç.

denny24

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 07 Kasım 2024, 21:07:49 »
saçlarını arada ıslatmalısın dostum kabuklarıda çok geç attığın için nemlendirme işini çok iyi yapamışsın sanki.
bu arada ön çizgin gayet güzel ekimde sağlıklı görünüyor ordaki ufacık alan hariç.

Selam, klinigin verdigi bilgi verdikleri losyonu biraz sulandirarak 1 saat bekletmem sonra sampuanla yikamam. Bu islemi ilk yikamadan sonra her gun losyonu 1 saat bekletip sonrasinda yikayacak sekilde bakim yaptim aslinda. Losyon cok yogun oldugu icin sulandirarak kullanin demislerdi, acaba fazla mi sulandirdim ve nemlenemedi mi? Kabuklarin tamamini bugun de benzer bir islem yaparak doktum. Gunce halini yarin iletecegim. Bu arada oradaki ufacik alan haric dediginiz kabuk muydu? 

monoblok

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 08 Kasım 2024, 15:06:58 »
Selamlar bence tezi çok güzel özellikle kabuk sonrası görüntü harika duruyor ön çizgide sıklıkla da çok güzel bence güzel bir hekim yaptırmışsınız umarım sonucunuzda çok güzel olur saç yönleri de harika bu arada
  • Ekim Merkezi ismi Asmed 5000 GREFT

Facebook Twitter Instagram