Gönderen Konu: Saç ektirmeli miyim?  (Okunma sayısı 711 defa)

Gazitip

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ektirmeli miyim?
« Yanıtla #16 : 07 Nisan 2025, 18:21:57 »
Finasterid kullanali yaklasik 3 ay oldu .3 aydir görüşmedigim bir arkadasim saçımın daha da döküldüğünü söyledi bende farkındayım olagandan fazla saç dökülüyor ve dökülen saçlar kalın telli saçlar. İlaca ısrarla devam etmeli miyim yoksa yanına ek bir tedavi mi kullanmaliyim sadece finasterid kullanıyorum. Bu kadar dökülmenin olması normal midir

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 08 Nisan 2025, 06:46:15 »
Finasterid kullanali yaklasik 3 ay oldu .3 aydir görüşmedigim bir arkadasim saçımın daha da döküldüğünü söyledi bende farkındayım olagandan fazla saç dökülüyor ve dökülen saçlar kalın telli saçlar. İlaca ısrarla devam etmeli miyim yoksa yanına ek bir tedavi mi kullanmaliyim sadece finasterid kullanıyorum. Bu kadar dökülmenin olması normal midir
Süreç normal ilerliyor hocam korkmayın. Şuan dökülme evresindesiniz fakat 6.aydan itibaren olumlu sonuçları alacaksınız sadece sabredin.
  • Yaşınız 23
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

Gazitip

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 10 Nisan 2025, 20:35:50 »
Sağolun tekrardan hocam

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 12 Nisan 2025, 11:43:02 »
Ekim için de erken ilaç için de erken daha 22 gelisme bitmemiş daha ya maalesef ergenlikle birlikte saçı dökülen arkadaşlar çok üzülüyorum ya niye üzülüyorum ilaç ekim işleri belli bir yaştan sonra tavsiye verilir simdi bu arkadaşa mecbur finas öneriyorsunuz gelisme çağında kullansa bir dert kullanmasa bir dert dokulme devam edecek ekim yapsa ayrı yapmasa ayrı bir dert ne yapsın bu arkadaş sadece bu arkadaş için demiyorum benzer yaşlarda dhtye erken yakalanan arkadaşlar icin de diyorum bunu bari 25ten sonra dökülmeye başlasaydı bazen 16 17 yaşındaki arkadaşlar da muzdarip ne olacak böyle? Demek istediğim tedaviler ekim bu yaşlar için cok riskli bir şey burdaki arkadaşlar da Allah var iyi insanlar onlar da çaresiz finas kullan diyor kötülük yapmak icin demiyor onu da farkındayım benim önerim xperia sal palmettodan başlasın öncel sonra vites attırarak gitsin tedaviye
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

Fjorn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 12 Nisan 2025, 22:01:10 »
Kişiden kişiye değişir hocam, doktor onayıyla finas kullanabilir bence

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 13 Nisan 2025, 04:14:23 »
Ekim için de erken ilaç için de erken daha 22 gelisme bitmemiş daha ya maalesef ergenlikle birlikte saçı dökülen arkadaşlar çok üzülüyorum ya niye üzülüyorum ilaç ekim işleri belli bir yaştan sonra tavsiye verilir simdi bu arkadaşa mecbur finas öneriyorsunuz gelisme çağında kullansa bir dert kullanmasa bir dert dokulme devam edecek ekim yapsa ayrı yapmasa ayrı bir dert ne yapsın bu arkadaş sadece bu arkadaş için demiyorum benzer yaşlarda dhtye erken yakalanan arkadaşlar icin de diyorum bunu bari 25ten sonra dökülmeye başlasaydı bazen 16 17 yaşındaki arkadaşlar da muzdarip ne olacak böyle? Demek istediğim tedaviler ekim bu yaşlar için cok riskli bir şey burdaki arkadaşlar da Allah var iyi insanlar onlar da çaresiz finas kullan diyor kötülük yapmak icin demiyor onu da farkındayım benim önerim xperia sal palmettodan başlasın öncel sonra vites attırarak gitsin tedaviye
22'de ergenlik kalmaz artık hocam insanlar o yaşlarda yetişkinlik dönemine çoktan girmiş oluyor. Xpecia, saw palmetto'da kullanılsa yine aynı sonuca çıkıyor zaten eninde sonunda DHT bloklanıyor. Ben 21'den sonra blockerlar'a başlanması taraftarıyım.
  • Yaşınız 23
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

Facebook Twitter Instagram