Gönderen Konu: Tepe vertexe öneri lütfen  (Okunma sayısı 238 defa)

Lauri

• Hero Member
Ynt: Tepe vertexe öneri lütfen
« Yanıtla #1 : 22 Ekim 2024, 15:43:24 »
Foto paylaşırsan daha tutarlı cevap verebiliriz. Finas dutas vs istemiyorsan minoxil dışında pek bir seçenek de kalmıyor. Belki oral minoxil denenebilir.

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 25 Ekim 2024, 01:46:31 »
DHT blockerlar dışında bir tedavi yok maalesef. Minoksidil kullansan bile çıkan kıllar tekrardan DHT'ye maruz kalıp dökülecektir.
  • Yaşınız 22
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 25 Ekim 2024, 16:26:02 »
Dostum telefondan giriyorum arada eski açtığım konuyu arama şansım olmadı de. Benim tedaviyle ilgili açtığım bir başlık vardı.

Ben de öne ekim ysptırmıştım vertexe kaynak yetmemişti. Tedaviyle ileri geri gidiş gelişlerimi görebilirsin. Hangi tedaivyle ne kadar ilerleyebileceğin hakkında da bir fikrin olur.

Tabi senin durumun ile benmiki farklı olabilir de, en azından bir fikir verebilir.

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 25 Ekim 2024, 19:31:26 »
Dostum telefondan giriyorum arada eski açtığım konuyu arama şansım olmadı de. Benim tedaviyle ilgili açtığım bir başlık vardı.

Ben de öne ekim ysptırmıştım vertexe kaynak yetmemişti. Tedaviyle ileri geri gidiş gelişlerimi görebilirsin. Hangi tedaivyle ne kadar ilerleyebileceğin hakkında da bir fikrin olur.

Tabi senin durumun ile benmiki farklı olabilir de, en azından bir fikir verebilir.
anladım abim peki ben nasıl birşey kullanabilirim vertexs için aklımda biberiye suyu ve minoxidil var veya minoxidil yerine procapil dermorelller ile birlikte ama emin değilim uğraşmak istemiyorum aslında pek

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 26 Ekim 2024, 13:31:03 »
Saç durumunu bilemiyroum dostum. Procapil fln denemdim hiç ama cidden işe yarayan birşey olsaydı, saç çıkarabilen birşey olsaydı herkes kullanıyor olurdu.

Minoxil veya dht bloker finas dutas vs dışında pek alternatif yok.

Facebook Twitter Instagram