Gönderen Konu: Saç Ekimi Teknikleri  (Okunma sayısı 93017 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi Teknikleri
« Yanıtla #45 : 20 Ağustos 2019, 18:27:40 »
Herkesin kendine  göre  bir tekniği  var diyolsun yani:) peki bu teknigi  işini  doğru düzgün   yapan kim var  dr muttalip keser koray erdoğan  sibel ulusan  hakan doğanay zekeriya kul bu  5 isimden başka  kimse yok mu  benim gördüğüm  kadarıyla  yok var  iyi dr ama 5 ekim biri patlıyor    onlarında   bilgisi olan varmı  bu 5  isimden  hariç  işini severek  doğru düzgün  yapan? Merak etim

Ben isim saymadım forumda her merkezin başarılı ekimleri var bu sayı şunlar demek doğru değil sende araştırırsın ektirceğin zaman kendine göre başarılı birisini seçersin. İmkanların doğrultusunda

Forum olarak bu sınırlandırmalardan pek hoşlanmayız o yüzden sürekli bu dille yazma lütfen burda her merkeze ektiren arkadaşımız paylaşım yapıyor.. sende kararını ver ektirenlerle konuş ekim yaptıracaksanda yaptır. Kimsede kimsenin kararına müdahale etmez.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #46 : 30 Ağustos 2019, 19:57:59 »
Hintell kalem tekniği  hakında  ne düşünüyorsun   ne gibi   faydasi  var veya zararlı neler  tavsiye edermisin

Canboss

• Full Member
« Yanıtla #47 : 18 Eylül 2019, 22:27:18 »
Burdaki igne teknigi için Sibel Ulusan geçerlimi, kendisi once tüm kanallari açip sonra yerlestiriyormus, yani burdaki anlatildigi gibi açtiktan sonra hemen yerlestirme degil.

ghostrider

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #48 : 25 Aralık 2019, 13:40:23 »
Konu çok güzelmiş hocam ellerinize sağlık baya bir şey öğrendim teknikler hakkında. Sakal ekiminde de aynı teknikler mi kullanılıyor?

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 26 Aralık 2019, 18:53:58 »
Hintell kalem tekniği  hakında  ne düşünüyorsun   ne gibi   faydasi  var veya zararlı neler  tavsiye edermisin

ben sormuştum bana tenik değil iyi yapana bak demişti:)  her saç her teknikte başarılı olmaz kalemin riskleri var greflerın kılması gibi

saybek

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 07 Ocak 2020, 22:01:19 »
harika bir konu...  elinize sağlık...
saç ekimim

BE ASTHETİC OPR. DR. BİLGEHAN AYDIN - 4950 Greft Saç Ekimi-28.03.2020 / 32 Yaş

Propecia ve xpecia
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13280.0

kararsız06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #51 : 08 Mayıs 2020, 15:39:55 »
Birşeyi merak ediyorum safir uc ile ilgili, saç ekimi için karar verip anlaştığım doktorum safir ucun çok önemli birşey olmadığını söyledi, saç köklerinin uzunluklarından dolayı detaylı anlattı, bu konu hakkında gerçekten bilgili olan birisi varsa bana söyleyebilir mi? doktor açık açık ben tercih etmiyorum dedi,

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 08 Mayıs 2020, 17:35:15 »
Birşeyi merak ediyorum safir uc ile ilgili, saç ekimi için karar verip anlaştığım doktorum safir ucun çok önemli birşey olmadığını söyledi, saç köklerinin uzunluklarından dolayı detaylı anlattı, bu konu hakkında gerçekten bilgili olan birisi varsa bana söyleyebilir mi? doktor açık açık ben tercih etmiyorum dedi,

Evet çok önemli bir şey değil
Global Moderator

kararsız06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #53 : 08 Mayıs 2020, 22:00:55 »
Teşekkür ederim,

kararsız06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #54 : 17 Mayıs 2020, 14:45:26 »
Arkadaşlar saç ekimi sonrası donör bölge ağrısı için yatıştırıcı ne tavsiye edersiniz ya da iyileşme sürecini olumlu etkileyecek? ekim yapılalı 4 gün oldu az az kabuk dökülmesi de var ama ağrıdan uyuyamıyorum. zorlanıyorum çok

Araştırmacı

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #55 : 30 Mayıs 2020, 02:42:01 »
donör bölgesindeki yanma batmalar için fito krem(günde 3 defa)  kaşıntılar içinde stilex jel(gündwe 3 defa ) kullanabilirsin . Şayet geçmez ise bu ağrılar seni uyutmayacak derecede ise anestol pomad kullanabilirsin  Ekim bölgesine kesinlikle uygulama yapma .

Araştırmacı

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #56 : 30 Mayıs 2020, 02:43:09 »
donör bölgesindeki yanma batmalar için fito krem(günde 3 defa)  kaşıntılar içinde stilex jel(gündwe 3 defa ) kullanabilirsin . Şayet geçmez ise bu ağrılar seni uyutmayacak derecede ise anestol pomad kullanabilirsin  Ekim bölgesine kesinlikle uygulama yapma .

mmms

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #57 : 05 Temmuz 2020, 18:22:47 »
Manuel alımla mikromotor alım arasında ne gibi bir fark oluşuyor ki manuel alımda daha kaliteli sonuçlar oluyor? Köklere-greftlere daha az zarar mı mevcut yada başka bir detayı mı var ?

yilmazemirhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #58 : 06 Temmuz 2020, 21:15:04 »
Çok güzel bir makale olmuş elinize sağlık

İllegalkisi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #59 : 04 Ekim 2020, 16:57:21 »
forumu kuranlardan Allah razı olsun. Bayağı bilgi sahibi oldum ekim konusunda. Ekim öncesi karar vermeden önce en çok merak ettiğim soru şu. Her şeyden öte bütün ekim yönetimi vs
Ekim yaptırıp,
minoksil, finans, expecia ve diğer saç çıkarıcı veya koruyucu ilaç kullanmadan ( basit vitamin takviyesi hariç)  iyi netice alan var mı? Forumda bir konu açılmalı bence. İlaçlı saç ekimi bir yeri düzeltirken bir yeri bozuyor. Ekim sonrası ikaç kullanmayan ve netice alanları nerede bulabilirim. Bu çok önemli. Benim gördüğüm şudur. İlaçsız saç ekimi sonuçları iyi olmuyor. Bu bence saç ekimi konusunun en can alıcı yeri. Kimse ömür  boyu ilaç kullanamaz. İlaçlarda zaten kullanıldığı dönem fayda sağlıyor. O zaman ilaç kullanmadan saç ekimi tatmin etmiyor hatta yalan diyebilir miyiz. Gerçek ise bu forumda kesinlikle bunun çok detaylıca konuşulmadisı gerekir.

Facebook Twitter Instagram