Gönderen Konu: Saç Ekimi Teknikleri  (Okunma sayısı 93007 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi Teknikleri
« Yanıtla #15 : 23 Mart 2018, 10:49:37 »
Tamam şimdi oldu teşekkürler 👍🏼 Hintell dün sen söyledikten hemen sonra da aradılar sistemden mesaj atabildim mi bilmiyorum onun için de ayriyetten teşekkür ediyorum  🙏

Hımm cok sevindim yardımım dokunduysa rica ederim kardesim hayırlısı olsun inşallah..

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 30 Mart 2018, 02:14:09 »
Çok güzel bilgiler teşekkür ederiz. Sanırım iğneli teknikte yazım hatası var . “stick and plant” diye biliyorum

Sağol nofear sayende farkettim palace yazmışım,place olacak.
Stick and place sopa ve yer demek ,iğneye sopa denmiş burda  :)
ağam senin yazılarını donanım da önceleri çok okurdum acaip eğlenceli bir forumdu komik şeyler dönüyordu muhabbetler falan ama sizin yazılarınız hem çok bilgilendirici oluyordu hemde okurken zevk veriyordu.neden şimdi  yazmıyorsunuz ?

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 01 Nisan 2018, 22:03:58 »
Reci bana efsanedir yaaa yaptıkları kurdukları bu forum insan hayatı kurtarıyor iyiki varsınız reisler Hintell&Reci
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

Biradam

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 03 Nisan 2018, 12:28:01 »
peki en iyi saç ekimi tekniği nedir ? anladığım kadarıyla fue nin üç çeşidi var.perkutan yani iğneli teknik,dhı kalem tekniği ve slit tekniği .birde sanki iğneli teknik ve dhı tekniğinde saçlar daha çabuk çıkıyor.bu tekniklerin sizce hangisi daha iyi beyler sanırım araştırmalarıma önce bunlara bakarak başlayacağım.

Burak Bey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 03 Nisan 2018, 15:13:09 »
peki en iyi saç ekimi tekniği nedir ? anladığım kadarıyla fue nin üç çeşidi var.perkutan yani iğneli teknik,dhı kalem tekniği ve slit tekniği .birde sanki iğneli teknik ve dhı tekniğinde saçlar daha çabuk çıkıyor.bu tekniklerin sizce hangisi daha iyi beyler sanırım araştırmalarıma önce bunlara bakarak başlayacağım.

En iyi saç ekim tekniği diye bir ifade bu konu için doğru olmayabilir. Önemli olan tekniğin doğru ellerde kullanımıdır. Her tekniğin doğrudan veya dolaylı yoldan artı ve eksileri vardır. Tekniği lütfen uygulayıcısı ile birlikte değerlendirin.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 03 Nisan 2018, 19:15:19 »

En iyi saç ekim tekniği diye bir ifade bu konu için doğru olmayabilir. Önemli olan tekniğin doğru ellerde kullanımıdır. Her tekniğin doğrudan veya dolaylı yoldan artı ve eksileri vardır. Tekniği lütfen uygulayıcısı ile birlikte değerlendirin.

+1
Global Moderator

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 03 Nisan 2018, 20:11:53 »
İce ve gold :) teknikleri neymiş yav :)

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 04 Nisan 2018, 14:35:51 »
tekniğin uygulayıcısı tamam çok önemli ama bence özellikle ön templelerde dhı tekniği yada iğneli teknik daha başarılı oluyor.slitle ekilen saçlarda her zaman aynı sonuçlar elde edilemiyor sanki.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 04 Nisan 2018, 14:48:05 »
Yan (şakak) temporal bölge Ekemciler için zor bir bölgedir Şakak bölgesindeki saçların yönleri kişiden kişiye değişiklik göstermektedir. Buraya ekilen saçlar neredeyse saçlı deriye yapışık bir şekilde çıkmalıdır.

O yüzden kanal becerisi çok iyi olup sık açılmalı ve Temporal bölgedeki orjinal tekliler alınıp kullanılmalıdır tabi bu bölgeden saç almakta herkesin harcı degil genelde o bölgeye girdiklerinde zarar veriyorlar ve bazı donörler toparlanmıyor.

Temporal bölgedeki şakak ekimlerınde Dr. Koray Erdoğan çok başarılıdır neredeyse orjınala yakın aynı kalınlıkta greftler kullanarak çok iyi sonuçlar alıyor.

Global Moderator

Biradam

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 07 Nisan 2018, 01:08:10 »
Türkiyede dhı tekniğiyle saç ekimi yapan sandığımdan daha çok klinik varmış  :) sanırım dhı tekniği ile saç ekimi yaptıracağım.Ankarada konhair var dhı tekniği uygulayan ekim merkezi.bilgisi olan varmı arkadaşlar.

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 09 Nisan 2018, 01:32:37 »
Türkiyede dhı tekniğiyle saç ekimi yapan sandığımdan daha çok klinik varmış  :) sanırım dhı tekniği ile saç ekimi yaptıracağım.Ankarada konhair var dhı tekniği uygulayan ekim merkezi.bilgisi olan varmı arkadaşlar.

varda kaçı adam gıbı yapıyor tartışılır DHI de en iyi isim hakan doğanay tabı bu merkez adıymış inpılanter kalem diyelim

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 06 Mayıs 2018, 14:29:42 »
Koray erdoğan tubitakla işbirliği yaparak yeni bir robotik sistem geliştirmiş diyorlar.Yeni bir saç ekimi yöntemimi geliyor acaba ,duyan bilen varmı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 06 Mayıs 2018, 15:03:46 »
Koray erdoğan tubitakla işbirliği yaparak yeni bir robotik sistem geliştirmiş diyorlar.Yeni bir saç ekimi yöntemimi geliyor acaba ,duyan bilen varmı?

Kullanılmaya başlayınca detayları öğreniriz gerci videoları var bakabılırsın
Global Moderator

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 17 Ağustos 2018, 00:46:56 »
Dhı ,slit ve iğneli teknik hangisi derseniz bence kişiye göre ve ekim yapan şahsa göre değişkenlik gösterir benim merak ettiğim sakaldan alım yapıldığı zaman en uygun  teknik hangisi .tuhaf gelebilir ama bence sakalın anotomisi farklı o yüzden her ekim yöntemi aynı neticeyi vermeyebilir.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 22 Ağustos 2018, 18:33:29 »
Perkutan tekniği (kalçadan yapılan şırınga iğnesi ile) çok zaman alan ve zahmetli bir yöntem bu yöntem sanırım usta kişiler tarafından uygulanırsa mevcut saça zarar vermiyor sıkılaştırma işlemleri bu yöntemle yapıloyor  bu teknikle ekim yapan da az yer var diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen

Facebook Twitter Instagram