Gönderen Konu: Dr serkan aygın Sabırsızlıkla geçen saç ekim süreci ve 3 ekim  (Okunma sayısı 623 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Bu kadar eğitime rağmen donör İyi duruyor iyi bir alım yapmış Serkan Hoca 👨🏻‍⚕️ ve ekibi
Saç ekimi gayet güzel olmuş sık bir ön hat güzel bir çizgi kabuk sonrası da gayet güzel duruyor maşallah iyi bir sonuç Alacaksın diye düşünüyorum

ugurbey22

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu kadar eğitime rağmen donör İyi duruyor iyi bir alım yapmış Serkan Hoca 👨🏻‍⚕️ ve ekibi
Saç ekimi gayet güzel olmuş sık bir ön hat güzel bir çizgi kabuk sonrası da gayet güzel duruyor maşallah iyi bir sonuç Alacaksın diye düşünüyorum

Yorumun benim için çok değerli abim teşekkür edelim bakalım sabırla bekliyorum insallah güzel olucak

Mehmet ahmet Yilmaz

• Yeni üye
  • *
Yok ya bir daha sanmıyorum yaptırcagımı donor cok kötü gibi toparlamaz gibi hissediyorum cok seyrelmiş gibi

Toplamda 3 ekimde 6500 kök alındı
Reis şuan kaç yaşındasın Ekim yaptırdığın yaş aralıkları kaç?

ugurbey22

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
24 te ilk Ekim 25 de 2. Ekim 30 da 3. Ekim

ugurbey22

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
herkese hayırlı günler bugün 3. Ekimde 1. Ayı devirdik şok dökülme %90 bitti tek tük L K dökülmeler devam ediyor kullandığım takviyeler solgar biotin 1000 ml perfectil bide her gün çörek otu yiyorum ölümden başka uher derde deva insallah saçımıza faydası olucaktır

Facebook Twitter Instagram